Yhdessä asiakkaidemme kanssa uudistamme työelämän työkaluja ja prosesseja. Lupaamme käyttöösi ihmiset, joilla on intohimoa ja alansa parasta osaamista sekä työkalut, jotka tukevat koko organisaatiota.

  • Osoituksena hyvästä työpaikasta olemme Great Place to Work 2019 -sertifioitu yritys ja meitä on jo 180.

  • Konsernin liikevaihto 2018 oli yli 17 miljoonaa €. Toimimme Suomessa ja Virossa.

  • Ambientia on toiminut kannattavasti jo vuodesta 1996 lähtien.

  • Yli 95 % asiakkaistamme suosittelee meitä (Tutkimus: Reconos 2017)

  • Olemme Suomen vahvimmat- ja Kauppalehden menestyjät-yritys, meillä on AAA-luottoluokitus ja olemme lisäksi sijoittuneet Technology Fast50 -listalle lähes jokaisena vuonna kymmenen vuoden ajan.

  • Sertifioidut asiantuntijat ja syvät kumppanuussuhteet löytyvät mm. Magento-, Liferay-, Atlassian- ja Red Hat -teknologioiden osalta.

Osaamisalueemme

Bisnesmuotoilu

Inspiroimme, jaamme osaamista ja haastamme asiakkaitamme luodaksemme yhdessä vielä parempia palveluita. Vain sillä tavalla tuotamme sitä arvoa, jota asiakkaamme ansaitsevat.

Palvelumuotoilu

Suunnittelemme ja toteutamme uudenlaisia palveluja ja mieleenpainuvia palvelukokemuksia, jotta ihmiset ja yritykset saisivat täyden hyödyn irti teknologiasta.

Arkkitehtuuri

Tiedämme miten turvalliset ja saumattomasti yhteen toimivat palvelut ja järjestelmät rakennetaan. Viimeisimpää teknologiaa hyödyntäen, tarvittaessa vaikka pala kerrallaan.

Softakehitys

Teemme palveluista asiakkaillemme ymmärrettäviä ja tarkoituksenmukaisia, nyt ja tulevaisuudessa. Työskentelemme yhdessä, asiakkaan puolella pöytää.

Business Platform Services

Luotettava infra ja ajan tasalla oleva tietoturva ovat tärkeä perusta toimivalle palvelulle. Palvelusi on aina asiakkaiden saatavilla, ja teemme kaikkemme tietoturvauhkien välttämiseksi.

Ambientian Service Desk

Asiakkaidemme aika on meille arvokasta. Kun tarvitset akuuttia apua tai opastusta palvelun käytössä, olemme välittömästi käytettävissäsi.

ambientia

Ota yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta

Jätä meille viesti, ja olemme sinuun pian yhteydessä.