Tutustu Atlassian-osaamiseemme

Atlassian tuotevalikoiman avulla teet oraganisaatiosi arjesta moninkertaisesti sulavampaa. Atlassian palvelujen avulla nostat asiakaspalvelusi uudelle tasolle, organisoit päivittäistä työtä tehokkaasti ja läpinäkyvästi sekä parannat työntekijäkokemusta ja tuet sovelluskehityksen yhteistyötä.

Mitkä tavoitteesi ovatkaan, oikeat työkalut ovat avainasemassa niiden saavuttamiseksi. Työkalut ovat kuitenkin vain välineitä, jotka pitää osata valjastaa käyttöön.

Ydinosaamistamme on auttaa hyödyntämään Atlassian -työkaluja tehokkaasti helpottaen sekä organisaation että yksittäisen käyttäjän arkea. 

Atlassian -kumppani | Platinum Solution Parter -logo | Ambientia

Ambientia on Atlassian Platinum Solutions Partner

Atlassian-asiantuntijoina prosessien tehostaminen, asiakaskokemuksen parantaminen ja työnskentelytapojen uudistaminen on meille arkea. Tavoitteenamme on etsiä asiakkaillemme parhaat mahdolliset työvälineet ja hyödyntää tarpeen vaatiessa luoviakin ratkaisuja täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Valikoimme joukostamme osaajat tarpeen mukaan siten, että jokaisella osaajalla on oma roolinsa ja yhteistyö on mutkatonta.

Meillä Ambientialla palveluksessasi on joukko Atlassian-sertifioituja tekijöitä ja monipuolista osaamista.

Ambientian Atlassian aiheiset webinaarit

Asiantuntijamme

Katja Maaniittu

Katja Maaniittu

Arto Kovalainen

Arto Kovalainen

Rafael Pinto Sperafico

Rafael Pinto Sperafico

Tomi Kallio

Tomi Kallio

Niina Halminen

Niina Halminen

Haluatko liittyä joukkoomme? - Kerro meille osaamisestasi

Haluatko liittyä joukkoomme? - Kerro meille osaamisestasi

Haluatko kuulla lisää Atlassian-osaamisestamme?

Ota yhteyttä


Varmista Atlassian-työkalujen tehokas käyttö kuntokartoituksella

Miten olemme auttaneet asiakkaitamme?

Lue lisää blogistamme: Atlassian

Jira Service Management hyppäsi rytinällä suurten toimijoiden pöytään

15.03.2021

Vahva kysyntä ketterälle IT -palvelunhallinnan työkalulle on saanut myös Atlassianin panostamaan kiihtyvällä tahdilla tuotteidensa kehitykseen. Viime vuoden marraskuussa, vuodesta 2013 lähtien omassa segmentissään nopeimmin…

Lue lisää

Jira Service Desk on nyt nimeltään Jira Service Management

26.11.2020

Jatkossa yksi maailman suosituimmista IT-palvelunhallintajärjestelmistä tunnetaan siis nimellä Jira Service Management. Atlassian Cloudissa muutos näkyy jo,  Server & Data Center ympäristöissä taas tulevien versiopäivitysten…

Lue lisää

Mitä Atlassianin server -muutokset tarkoittavat?

03.11.2020

Tiedotimme muutama viikko sitten organisaatio-ohjelmistoja tekevän Atlassianin linjaamiin muutoksiin omien Server-tuotteidensa ympärillä. Atlassian tulee lopettamaan Server -tuotteiden tuen ja panostamaan jatkossa Data Center ja…

Lue lisää

Miten voimme olla avuksi?