Kumppanit

Laajennamme osaamistamme valitsemalla liiketoimintanne tarpeisiin sopivimmat digitaalisen liiketoiminnan, tiedolla johtamisen ja tietojärjestelmien modernisoinnin kumppanit.

Amazon Web Services (AWS)

Ambientia on AWS-kumppani. Autamme organisaatioita luomaan julkipilvistrategian ja saamaan ratkaisusta parhaat hyödyt irti.

AWS-palvelumme sisältävät kaiken tarvittavan: konsultoinnin, kehittämisen, ratkaisun elinkaaren hallinnan sekä 247-operoinnin. 

Tarvittaessa autamme myös luomaan datastrategian, joka ohjaa fiksuun datan hallintaan pilvipalveluissa.

Atlassian

Platinum Solution Partner clear (2)

Ambientia on Atlassian Platinum+Enterprise Solution Partner, joka on korkein mahdollinen kumppanuustaso. Yhteistyömme Atlassianin kanssa on kestänyt jo yli vuosikymmenen

Osaamisemme painottuu palvelunhallinnan prosessien kehittämiseen. Konsultoimme, palvelumuotoilemme ja rakennamme ratkaisut. Tarjoamme myös Service Desk -palvelut sekä privaattipilviratkaisut.

 

Cloudflare

Ambientia on Suomen johtava Cloudflare -kumppani, ja auttamme sinua turvaamaan liiketoimintasi. Cloudflare SaaS-palveluilla takaat palveluidesi skaalautumisen, turvallisesti ja maanosasta riippumatta.

Cloudflaren palveluilla saat sekä täydellisen näkyvyyden, että kontrollin siitä, mitä palveluissasi liikkuu ja suojaat liiketoimintakriittiset palvelusi DDoS-hyökkäyksiltä ja muulta haittaliikenteeltä käyttäen moderneja WAF-palveluita.

Nykypäivän organisaatiot tarvitsevat paremmin hallittavia ja ketteriä etätyö- ja suojausmalleja, kuten Zero Trust. Zero Trust -suojausmalli sopeutuu nykyaikaisen ympäristön monimutkaisuuteen, kattaa mobiilin työvoiman sekä suojelee käyttäjiä, laitteita ja palveluita sijainnista riippumatta.

 

Liferay

Ambientia toimii Liferayn korkeimmalla mahdollisella platinum-kumppanuustasolla (Service Partner Platinum).

Liferayn ratkaisujen avulla olemme rakentaneet verkkoon erilaisia asiointiratkaisuja jo vuosien ajan. Perustana on hyvä ekosysteemi sekä hyvin integroituvat tuotteet, joista viimeisimpänä Liferay DXP eli Digital Experience Platform -alusta.

Ambientia toimii Liferayn kouluttajana, jälleenmyyjänä sekä ratkaisujen toteuttajana Euroopan suurimman sertifioidun Liferay-tiiminsä avulla.

Magento

magento

Magento on maailman suosituimpia verkkokauppa-alustoja ja Suomessakin eräänlaisessa standardin asemassa. Ambientia on kokenut Magento-ratkaisujen toteuttaja: konsultoimme, suunnittelemme, toteutamme sekä ylläpidämme ympäristöjä.

Red Hat

Logo-RedHat-D-Color-RGB

Yhteistyö Red Hatin kanssa käynnistyi kaupalliseen Linuxiin liittyen jo lähes 15 vuotta sitten. Sittemmin integraatioratkaisut, pilviratkaisut ja viimeisimpänä erilaiset digitalisaation rakennuspalikat ovat muodostaneet Red Hatista Ambientian strategisen kumppanin.

Splunk

Splunk on älykäs ja helppokäyttöinen työkalu datanhallintaan ja ongelmatilanteiden ennakoimiseen. Sen avulla data jalostuu helposti ymmärrettävään ja helposti hyödynnettävään muotoon.

Ambientia on virallinen Splunk -kumppani. Löydät meiltä perehtyneet asintuntijat, joiden avulla Splunkin käyttöönotto ja hyödyntäminen tapahtuu helposti ja jouhevasti.

Shero Commerce

Työskentelemme yhdessä amerikkalaisen Shero Commercen kanssa. Shero Commerce on verkkokaupparatkaisuja tarjoava teknologiayritys, joka on keskittynyt Magento- ja BigCommerce-ratkaisuihin sekä digitaaliseen markkinointiin.

Arvo Partners

Teemme tiivistä yhteistyötä myynnin kasvattamiseen erikoistuneen Arvo Partnersin kanssa.