Amazon Web Services (AWS)

Pilviadaptaation edut ovat ilmeiset ja niin ovat myös haasteet: osaaminen, monimutkaisuus ja kustannukset. Kokeneena julkipilvitoimijana Ambientia on myös AWS-kumppani ja kykenee auttamaan asiakkaitaan sekä julkipilvistrategian luomisessa että saamaan parhaat hyödyt irti ratkaisuista. Ambientian AWS-palvelut sisältävät kaiken tarvitsemasi konsultoinnista kehityksen kautta aina kokonaisratkaisun elinkaaren hallintaan sekä tietenkin 24x7 palvelun operointiin. Tietoturvallisesti tietenkin. Myös datastrategia sekä datan hallinta pilvipalveluissa on avainasemassa onnistuneessa ratkaisussa. Autamme sinua luomaan datastrategian, jolla onnistut.

Atlassian

Yhteistyömme Atlassianin kanssa on kestänyt yli 10 vuotta. Olemmekin yltäneet korkeimpaan mahdolliseen kumppanuustasoon - Atlassian Platinum+Enterprise Solution Partner.

Osaamisemme painottuu kokonaisvaltaisesti ITSM:n eri osa-alueisiin ja asiakkaan prosessien kehittämiseen. Konsultoimme, palvelumuotoilemme ja rakennamme varsinaiset ratkaisut. Tarjoamme myös Service Desk -palvelut sekä privaattipilviratkaisut.

Atlassian – tutustu osaamiseemme

Cloudflare

Cloudflare SaaS-palveluilla takaat palveluidesi skaalautumisen, turvallisesti ja maanosasta riippumatta. Cloudflaren palveluilla saat takaisin sekä täydellisen näkyvyyden, että kontrollin siitä, mitä oikeasti palveluissasi liikkuu ja suojaat liiketoimintakriittiset palvelusi DDoS-hyökkäyksiltä ja muulta haittaliikenteeltä käyttäen moderneja WAF-palveluita.

Nykypäivän organisaatiot tarvitsevat paremmin hallittavia ja ketteriä etätyö- ja suojausmalleja, kuten Zero Trust. Zero Trust -suojausmalli sopeutuu nykyaikaisen ympäristön monimutkaisuuteen, kattaa mobiilin työvoiman sekä suojelee käyttäjiä, laitteita ja palveluita sijainnista riippumatta.

Ambientia on Suomen johtava Cloudflare -kumppani, ja auttamme sinua turvaamaan liiketoimintasi luotettavasti, laadukkaasti ja järkevästi.

Cloudflare – lue lisää

Liferay

Ambientia toimii Liferayn korkeimmalla mahdollisella platinum-kumppanuustasolla (Service Partner Platinum). Liferayn ratkaisujen avulla olemme rakentaneet verkkoon erilaisia asiointiratkaisuja jo vuosien ajan. Perustana on hyvä ekosysteemi sekä hyvin integroituvat tuotteet, joista viimeisimpänä Liferay DXP eli Digital Experience Platform -alusta.

Ambientia toimii Liferayn kouluttajana, jälleenmyyjänä sekä ratkaisujen toteuttajana Euroopan suurimman sertifioidun Liferay-tiiminsä avulla.

Liferay DXP

Magento

Magento on maailman suosituimpia verkkokauppa-alustoja ja Suomessakin eräänlaisessa standardin asemassa. Ambientia on kokenut Magento-ratkaisujen toteuttaja: konsultoimme, suunnittelemme, toteutamme sekä ylläpidämme ympäristöjä.  

Magento-toteutukset

Red Hat

Yhteistyö Red Hatin kanssa käynnistyi kaupalliseen Linuxiin liittyen jo lähes 15 vuotta sitten. Sittemmin integraatioratkaisut, pilviratkaisut ja viimeisimpänä erilaiset digitalisaation rakennuspalikat ovat muodostaneet Red Hatista Ambientian strategisen kumppanin.

Pilvipalvelut yrityksille

Salesforce

Salesforcen kautta saat yhden kokonaisvaltaisen alustan, jonka avulla voit kohdata ja palvella kaikkia asiakkuuksia niiden eri vaiheissa markkinoinnista myyntiin ja asiakaspalvelutiketteihin asti. Näin voit kohdata asiakkaan oikea-aikaisesti, oikeassa kanavassa ja oikealla aktiviteetilla.

Ambientian Salesforce-asiantuntemus yhdistettynä vahvaan palvelumuotoilu- ja prosessiosaamiseen auttaa varmistamaan asiakkaiden myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehokkaan hallinnan ja optimoinnin sekä aidon tiedolla johtamisen.

Maksimoi Salesforce-investointisi arvo

Splunk

Splunk on älykäs ja helppokäyttöinen työkalu datanhallintaan ja ongelmatilanteiden ennakoimiseen. Sen avulla data jalostuu helposti ymmärrettävään ja helposti hyödynnettävään muotoon. Ambientia on virallinen Splunk -kumppani. Löydät meiltä perehtyneet asintuntijat, joiden avulla Splunkin käyttöönotto ja hyödyntäminen tapahtuu helposti ja jouhevasti.

Shero Commerce

Työskentelemme yhdessä amerikkalaisen Shero Commercen kanssa. Shero Commerce on verkkokaupparatkaisuja tarjoava teknologiayritys, joka on keskittynyt Magento- ja BigCommerce-ratkaisuihin sekä digitaaliseen markkinointiin.

Shero Commerce

Arvo Partners

Teemme tiivistä yhteistyötä myynnin kasvattamiseen erikoistuneen Arvo Partnersin kanssa.

Arvopartners.fi