Atlassian

Yhteistyömme Atlassianin kanssa on kestänyt yli 10 vuotta. Olemmekin yltäneet korkeimpaan mahdolliseen kumppanuustasoon - Atlassian Platinum+Enterprise Solution Partner.

Osaamisemme painottuu kokonaisvaltaisesti ITSM:n eri osa-alueisiin ja asiakkaan prosessien kehittämiseen. Konsultoimme, palvelumuotoilemme ja rakennamme varsinaiset ratkaisut. Tarjoamme myös Service Desk -palvelut sekä privaattipilviratkaisut.

Atlassian – tutustu osaamiseemme

Splunk

Splunk on älykäs ja helppokäyttöinen työkalu datanhallintaan ja ongelmatilanteiden ennakoimiseen. Sen avulla data jalostuu helposti ymmärrettävään ja helposti hyödynnettävään muotoon. Ambientia on virallinen Splunk -kumppani. Löydät meiltä perehtyneet asintuntijat, joiden avulla Splunkin käyttöönotto ja hyödyntäminen tapahtuu helposti ja jouhevasti.

Cloudflare

Cloudflare -sisällönjakeluverkon avulla voit suojata kaikki pilviympäristösi keskitetysti. Cloudflare auttaa ymmärtämään sivustoosi kohdistuvaa liikennettä ja turvaamaan organisaatiosi toimintakyvyn. Käyttöönotto on helppoa ja voit säästää huomattavasti julkipilvipalveluiden tietoliikennekustannuksissa. Ambientia on Suomen johtava Cloudflare -kumppani. Autamme turvaamaan liiketoimintasi luotettavasti, laadukkaasti ja järkevästi.

Cloudflare – lue lisää

Magento

Magento on maailman suosituimpia verkkokauppa-alustoja ja Suomessakin eräänlaisessa standardin asemassa. Ambientia on kokenut Magento-ratkaisujen toteuttaja: konsultoimme, suunnittelemme, toteutamme sekä ylläpidämme ympäristöjä.  

Magento – tekninen auditointi

Liferay

Liferayn ratkaisujen avulla olemme rakentaneet verkkoon erilaisia asiointiratkaisuja jo vuosien ajan. Perustana on hyvä ekosysteemi sekä hyvin integroituvat tuotteet, joista viimeisimpänä Liferay DXP eli Digital Experience Platform -alusta.

Ambientia toimii Liferayn kouluttajana, jälleenmyyjänä sekä ratkaisujen toteuttajana Euroopan suurimman sertifioidun Liferay-tiiminsä avulla.

Liferay DXP

Red Hat

Yhteistyö Red Hatin kanssa käynnistyi kaupalliseen Linuxiin liittyen jo lähes 15 vuotta sitten. Sittemmin integraatioratkaisut, pilviratkaisut ja viimeisimpänä erilaiset digitalisaation rakennuspalikat ovat muodostaneet Red Hatista Ambientian strategisen kumppanin.

Pilvipalvelut yrityksille