Liferayn kaupallinen EE-versio on tuettu, testattu ja erittäin turvallinen ratkaisu erilaisten portaaliympäristöjen, julkisten- ja sisäisten verkkoympäristöjen sekä asiointiratkaisujen rakentamiseen. DXP on sen uusin inkarnaatio. Se on uudenlainen digitaalisten palveluiden ja käyttäjille tarjottavien digielämysten hallitsemiseen erikoistunut järjestelmä. Uudistuksen tavoitteena on alusta asti ollut vastata digitalisaation ja monikanavaisuuden tuomiin uudenlaisiin tarpeisiin sekä tarjota käyttäjille heille personoitu digielämys verkossa.

Järjestelmän tärkein ominaisuus on sen kyky yhdistää sisällöt eri kanavista yhtenäiseksi käyttökokemukseksi, ohjata käyttäjät oikeanlaisen sisällön äärelle sekä kerätä syvällistä tietoa palveluiden käyttäjistä. Näin voidaan mahdollistaa käyttäjille personoitu digielämys läpi koko verkkopalvelun.

Vuosien Liferay-kehityskokemuksella

Suomi on Liferayn käytössä Euroopan kärkimaita, ja Liferay-ratkaisut ovat nousseet myös julkishallinnossa tärkeään asemaan valtion valittua Liferayn alustaratkaisukseen. Gartner on tutkimuksessaan noteerannut Liferayn portaaliteknologioiden kärkeen. Suomessa Liferay on haastanut monia muita tuotteita, kuten esimerkiksi Sharepointia ja WebSphereä, erityisesti rahoitusalalla, teollisuudessa ja julkisissa organisaatioissa. Liferay projektien tulokset ovat olleet erittäin hyviä niin kustannustehokkuudessa kuin läpivientiajoissa.

Liferay DXP kertoo, mitä käyttäjä on klikannut, minkä äärellä hän on viipynyt – ja missä vaiheessa hän on näppäimistö paukkuen poistunut verkkopalvelusta löytämättä sitä, mitä etsi. DXP yhdistää eri lähteistä saatavaa tietoa. Näin se maalaa poikkeuksellisen elävän kuvan kustakin asiakkaasta ja hänen virtuaalisesta käyttäytymisestään. Kaikki kerätty data on helposti tarkasteltavissa ja valmista sovellettaviksi mitä moninaisimmilla tavoilla käyttäjien digielämyksen parantamiseksi. Siitä on hyötyä muun muassa verkkosivujen suunnittelussa, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa.

Viime kädessä tiedon keräämisen päämääränä on tarjota käyttäjälle kokemus siitä, että hänen henkilökohtaiset tarpeensa osataan ottaa huomioon tarjottavissa palveluissa. Liferay DXP:n ansiosta verkkopalveluiden käyttämisestä tulee entistä sulavampaa ja miellyttävämpää, tämä lisää käyttäjätyytyväisyyttä ja sitouttaa käyttäjiä myös asiakkuuteen.

Olemme panostaneet Liferay-teknologiaan jo vuosia tehden runsaasti suunnittelu-, sovelluskehitys- ja ylläpitotyötä niin yksityisen kuin julkisen sektorin asiakkaille.

Liferay-lisenssit Ambientialta

Liferay-lisenssien hinnat eivät ole saatavissa julkisesti – kysy siis lisenssitarjousta kauttamme. Autamme hankkimaan oikeanlaiset lisenssit oikeaan ympäristöön!

Turvallista ja skaalautuvaa ylläpitoa

Ambientia tarjoaa myös kattavat ja korkean tietoturvatason ylläpitopalvelut Liferay-alustalle. Ambientian ylläpitopalvelut ovat Enterprise Private Cloud -tyyppinen konsepti, joka on suunniteltu kriittiseen käyttöön ja asiakkaille, joilla voi olla ajoittain hyvinkin paljon verkkoliikennettä. Konseptimme yhdistää virtualisoidun ympäristön sekä palvelut.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.
Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.