Magento 2 palvelee sekä pieniä kauppoja että ketjuja

Magento 2 ei ole markkinoiden nopeimmin pystytettävä verkkokauppa. Sen käyttöönotto vaatii kehitystyötä, jossa kaupan ominaisuudet ja ulkonäkö määritellään ja toteutetaan. Muiden ominaisuuksiensa osalta Magento soveltuu kuitenkin kaikenkokoisten verkkokauppojen pystyttämiseen. Sen avulla on mahdollista käsitellä suuriakin määriä liikennettä.

Magento 2 suoriutuu monesta kanavasta ja markkinasta

Magento 2 soveltuu hyvin yrityksille, jotka käyvät kauppaa samanaikaisesti netissä ja kivijalkamyymälöissä. Eräs Magenton vahvuuksista on sen ohjauspaneeli, jonka avulla voi hallita useita eri verkko-osoitteissa sijaitsevia kauppoja.

Teknologiatehokkuus tarkoittaa meille kustannustehokkuutta, mutta myös tarkoituksenmukaisuutta löytää asiakkaan tarpeisiin aina sopivankokoinen ratkaisu.

Teemu Räsänen, Software Developer

Kansainvälisistä suuryrityksistä muun muassa Burger King, Nestlé ja Coca-Cola käyttävät Magentoa.

Magento 2 tarjoaa vakaan ja monipuolisen perustan

Magenton 2 yksi merkittävimpiä vahvuuksia on sen muokkautuvuus. Verkkokaupan ulkoasu määräytyy yhdessä rakennetun teeman mukaisesti, mutta jokaisen erillisen sivun ominaisuuksia voi säätää vapaasti CSS-, HTML- ja PHP-koodilla.

Vuosien varrella Magenton ominaisuudet ja toiminnot ovat hioutuneet yhä monipuolisemmiksi ja sulavammiksi. Magento on helppo integroida moniin muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjausjärjestelmiin, kassajärjestelmiin ja sähköpostimarkkinointiin.

Jos Magento-pohjaisella verkkosivulla halutaan harjoittaa myyntitoiminnan ohella sisältömarkkinointia, Magenton omat ominaisuudet eivät oletuksena tarjoa laajaa työkalukirjoa. Siksi Magenton rinnalle asennetaan usein WordPress, joka tukee parhaiten sisältömarkkinointia.

Kiinnostuitko?

Lue lisää siitä, miten Ambientia on ollut mukana uudistamassa tapaa ostaa uusi auto, suoraan verkosta.

Ota yhteyttä

Haluamme, että asiakkaillamme on jatkossakin käytössään yhä parempia palveluja ja heidän asiakkaillaan mieleenpainuvia palvelukokemuksia. Siinä teknologia on vain väline.

Puheenaiheita