OpenShift hallinnoi sovelluksia älykkäästi

OpenShiftin tärkein ominaisuus on sen tarjoama laaja tuki pilvipalvelutekniikoilla toteutetuille sovelluksille ja verkkopalveluille. Kun sovellukset koostuvat mikropalveluista, koko palvelun skaalautuvuus paranee.

Oikein sunnitellut pilvipalvelut yrityksille

OpenShift Container – eli konttipohjainen palvelualusta sopii erinomaisesti dynaamisesti skaalautuvien sovellusten toteuttamiseen ja ylläpitoon. OpenShift osaa automaattisesti lisätä ja vähentää pilvessä toimivien sovellusten ja konttien resursseja tilanteen vaatimalla tavalla.

Tarvittaessa älykäs palvelualusta myös käynnistää virheellisesti toimivan kontin uudestaan. Tämä lisää sovelluksen palveluastetta.  Lisää tietoa konteista >>

Aitojen pilvisovellusten suunnitteluperiaatteet, modulaarisuus ja tilattomuus, ohjaavat meitäkin kehittäjinä tekemään helposti hallittavan kokoisia ja uudelleenkäytettäviä toteutuksia.
Henri Leisma, Software Architect

OpenShift palvelee parhaiten asiakkaita, jotka haluavat kehittää ja ylläpitää isoja sovelluskokonaisuuksia ja verkkopalveluita entistä ketterämmillä menetelmillä. Lisää tietoa OpenShiftin ominaisuuksista >>

OpenShift auttaa sovelluskehittäjää ja ylläpitäjää

OpenShift huolehtii itsenäisesti sovellusten hankalasta IT-puolesta ja antaa sovelluskehittäjien keskittyä näin siihen, missä he ovat hyviä: koodaamiseen ja asiakkaiden toiveiden täyttämiseen.

OpenShift helpottaa myös siirtymistä DevOps-malliin. Lähtökohtaisesti sovellusten kehittämisen ja muuttamisen pitäisi olla helppoa ja nopeaa. Jotta sovelluskehittäjät voivat toimia nopeasti, he tarvitsevat monenlaisia työkaluja ja ketterän kehitysprosessin – OpenShift tarjoaa nämä yhdessä palvelualustassa.

DevOps-käytäntöjen mukaisesti kehittäjät ja ylläpitäjät työskentelevät yhdessä ja samassa tiimissä, jonka tehtävänä on jatkuvasti julkaista uusia testattuja versioita. Automaatio on keskeinen menetelmä DevOps-työkalupakissa. Sen avulla kehittäjät voivat tuottaa toistettavasti ja ennustettavasti skaalautuvia palveluita.

OpenShift tukee erilaisia automaatiomalleja, kuten infrastruktuurin, palvelukerroksen sekä sovelluksehityksen automatisointia. Hinnoittelupolitiikka on joustava ja nykyaikainen. Resurssien skaalautuessa automaattisesti myös hinta seuraa mukana.


Ota yhteyttä:Kiinnostuitko?

OpenShiftistä lisää blogissamme:

Hei liiketoimintapäättäjä: kontteja eikä könttejä!

Kun WordPress kohtaa OpenShiftin – huomioita käytännön toteutukseen 

OpenShift haltuun – vinkkejä sovelluskehitykseen

OpenShiftillä kohti modernia arkkitehtuuria

Avainsanat:
openshift

Haluamme, että asiakkaillamme on jatkossakin käytössään yhä parempia palveluja ja heidän asiakkaillaan mieleenpainuvia palvelukokemuksia. Siinä teknologia on vain väline.

Puheenaiheita