OpenShift

OpenShift on avoimeen lähdekoodiin perustuva pilvipalvelualusta, joka tekee sovellusten kehittämisestä ja ylläpitämisestä entistä ketterämpää

OpenShift hallinnoi sovelluksia älykkäästi

Onko tarpeenasi kehittää ja ylläpitää isoja sovelluskokonaisuuksia ja verkkopalveluita?

OpenShift Container – eli konttipohjainen palvelualusta sopii erinomaisesti dynaamisesti skaalautuvien sovellusten toteuttamiseen ja ylläpitoon.

 

Pilvipalveluiden hyödyt organisaatioille

Pilvistrategia

Pilvipalvelut lisäävät läpinäkyvyyttä ja tiedonjaon helppoutta organisaatiossa. Myös kustannuksista tulee läpinäkyviä, sillä ne skaalautuvat käytön mukaan. Kun organisaatiolle sopivia pilviratkaisuja hyödynnetään oikealla tavalla, pystyy organisaatio reagoimaan jatkuvaan ympärillä tapahtuvaan muutokseen ja vaatimuksiin nopeammin.

Pilvistrategiaa laatiessa vaihtoehtoja on paljon. Onkin tärkeää lähteä liikkeelle nykytilan kartoituksesta ja ymmärryksestä. Jotta palvelun elinkaaren varmistaminen ja kustannussäästöt olisivat mahdollisia, pitää myös tulevaisuuden tarpeet huomioida.

Kokeneet alusta- ja ohjelmistoarkkitehtimme arvioivat organisaationne nykytilanteen ja auttavat sinua eteenpäin.

OpenShift skaalautuu tarpeen mukaan

OpenShift

OpenShiftin tärkein ominaisuus on sen tarjoama laaja tuki pilvipalvelutekniikoilla toteutetuille sovelluksille ja verkkopalveluille. Kun sovellukset koostuvat mikropalveluista, koko palvelun skaalautuvuus paranee.

OpenShift Container – eli konttipohjainen palvelualusta sopii erinomaisesti skaalautuvien sovellusten toteuttamiseen ja ylläpitoon. OpenShift osaa automaattisesti lisätä ja vähentää pilvessä toimivien sovellusten ja konttien resursseja tilanteen vaatimalla tavalla. Tarvittaessa älykäs palvelualusta myös käynnistää virheellisesti toimivan kontin uudestaan. Tämä parantaa sovelluksen palveluastetta.

OpenShift palvelee parhaiten asiakkaita, jotka haluavat kehittää ja ylläpitää isoja sovelluskokonaisuuksia ja verkkopalveluita entistä ketterämmillä menetelmillä.

 

OpenShift auttaa sovelluskehittäjää ja ylläpitäjää

OpenShift_kehittaja-1560x1600

OpenShift huolehtii itsenäisesti sovellusten IT-puolesta ja antaa sovelluskehittäjien keskittyä omaan ydinosaamiseensa: koodaamiseen ja asiakkaiden toiveiden täyttämiseen.

OpenShift helpottaa myös siirtymistä DevOps-malliin. Lähtökohtaisesti sovellusten kehittämisen ja muuttamisen pitäisi olla helppoa ja nopeaa. Jotta sovelluskehittäjät voivat toimia nopeasti, he tarvitsevat monenlaisia työkaluja ja ketterän kehitysprosessin – OpenShift tarjoaa nämä yhdessä palvelualustassa.

DevOps-käytäntöjen mukaisesti kehittäjät ja ylläpitäjät työskentelevät yhdessä ja samassa tiimissä, jonka tehtävänä on jatkuvasti julkaista uusia testattuja versioita. Automaatio on keskeinen menetelmä DevOps-työkalupakissa. Sen avulla kehittäjät voivat tuottaa toistettavasti ja ennustettavasti skaalautuvia palveluita.

OpenShift tukee erilaisia automaatiomalleja, kuten infrastruktuurin, palvelukerroksen sekä sovelluksehityksen automatisointia. Hinnoittelupolitiikka on joustava ja nykyaikainen. Resurssien skaalautuessa automaattisesti myös hinta seuraa mukana.

Ota meihin yhteyttä – parannetaan yhdessä verkkopalveluasi!

Kerro, mistä kiinnostaisi jatkaa keskustelua kanssamme.