Palvelumuotoilu

Siirry sivun sisältöön

Autamme varmistamaan organisaatiosi kilpailukyvyn ja palveluiden toimivuuden käyttäjän, taloudellisen kannattavuuden ja teknologian näkökulmista.

Palvelumuotoilulla parempaa liiketoimintaa ja  uusia innovaatioita.​

Ambientialla palvelumuotoilijat, data-analyytikot ja tekniset kehittäjät työskentelevät yhtenä tiiminä.

Näin varmistamme, että palveluiden tekninen toteutettavuus huomioidaan jo niiden muotoiluvaiheessa – ja yhtä lailla tekniset kehittäjät keskittyvät ratkomaan asiakaskokemuksen ja tehokkuuden kannalta olennaisimpia haasteita.

Muotoilemme ratkaisuja tarpeen mukaan tähän päivään tai pitkälle tulevaisuuteen, aina valmiina toteuttamaan. 

 

 

 

 


Palvelut

Uudet palvelumallit

Future Creation

Organisaatiolle, joka haluaa ylläpitää kilpailukykyään muuttuvassa liiketoimintaympäristössä tunnistamalla uusia palvelumalleja.

Lue lisää

Asiakkuuden hoitomalli

Organisaatiolle, joka haluaa tarkastella ja kehittää asiakaskokemustaan hyödyntäen kaikkien kanavien vahvuuksia kokonaisuutena. Tuloksena dokumentoitu asiakaskokemuksen kehityssuunnitelma.

Palveluprosessien uudistaminen

Organisaatiolle, joka tähtää sisäisten prosessien (esim. HR, taloushallinto, projektityö) ketteröittämiseen ja virtaviivaistamiseen. Tunnistamme nykytilan haasteet ja määrittelemme tarvittavat muutokset ja kehitysaktiviteetit. Lopuksi toteutamme uudistunutta prosessia tukevan työkalun konfiguraation ja integraatiot.

Muutosmatkan johtaminen

Organisaatiolle, joka harkitsee merkittävää digitaalista investointia ja kaipaa sparraavaa kumppania luotsiksi muutosmatkalleen. Tunnistamme strategiaasi toteuttavat vaihtoehdot ja löydämme toimivat tavat muutoshyötyjen konkretisoimiseksi.

Uuden palvelun suunnittelu

Palvelun konseptointi

Organisaatiolle, joka on tunnistanut tarpeen digitaaliselle palvelulle ja haluaa jäsentyneen käsityksen sen ominaisuuksista sekä toteuttamisesta ja käyttöönotosta.

Palvelun prototyypin luominen ja testaaminen

Organisaatiolle, joka haluaa ripeällä aikataululla rakentaa ja testata palvelua sekä konkreettisen ehdotuksen palvelun MVP-toteutuksesta.

Palvelun UX&UI-suunnittelu

Organisaatiolle, jolla on tarve palvelun käyttöliittymän, visuaalisen ilmeen ja komponenttikirjaston rakentamiselle sekä mahdollisesti näiden validoinnille loppukäyttäjien kanssa.

 

Palvelun kehittäminen

Palvelun saavutettavuuden ja käyttäjäkokemuksen auditointi

Organisaatiolle, joka haluaa nopeita parannusehdotuksia olemassa olevaan palveluun arvioimalla sen käyttäjäkokemusta ja/tai saavutettavuutta.

Lue lisää saavutettavuuden merkityksestä asiakaskokemukselle

Palvelun saavutettavuuden kehittäminen

Organisaatioille, joiden tulee huomioida palvelussaan  kaikkien käyttäjäryhmien esteetön käyttökokemus.

Palvelun jatkuva datavetoinen kehittäminen

Organisaatiolle, joka haluaa parantaa dataan pohjautuen verkkopalveluiden käyttökokemusta ja konversioita. Kehittämistä voidaan tehdä joko pistemäisenä harjoituksena tai jatkuvana prosessina.  

Asiakkaitamme

Palvelumuotoilun asiantuntijamme

Kalle Simola

Kalle Simola

Director, Advisory & Design

Ota yhteyttä