Palvelunhallinta

Palvelunhallinta on keskeinen osa arjen sujumista ja hyvän asiakaskokemuksen mahdollistaja.

Mitä on palvelunhallinta, Service Management?

Hyvin toimiva palvelunhallinta varmistaa, että organisaation sisäiset ja ulkoiset palvelupyynnöt käsitellään tehokkaasti. Se on keskeinen osa arjen sujumista ja hyvän asiakaskokemuksen mahdollistaja.

Saat meiltä asiantuntemusta ja apua tarpeen mukaan sekä prosessien muotoiluun että työkalujen valintaan, käyttöönottoon ja kehittämiseen. 

 

IT-palvelunhallinta, ITSM

IT-palvelunhallinta (IT Service Management, ITSM) on juuri niin hyvää kuin sen kyky palvella organisaatiota ja IT-palveluiden käyttäjiä.

Siksi kehittäminen aloitetaan käyttäjien tarpeiden ymmärtämisellä. Tämän jälkeen nähdään, mitä ominaisuuksia työkaluilta vaaditaan ja minkälaisia integraatioita niiden välille tarvitaan.  

Kun valitut työkalut tukevat ITIL-prosesseja, on palvelunhallinta pitkällä tähtäimellä selkeiden standardien ansiosta helpompaa. 

Koko organisaation palvelunhallinta, ESM

Organisaation palvelunhallinta (Enterprise Service Management, ESM) ulottaa IT-palvelunhallinnan hyvät käytännöt myös muihin funktioihin. Näin voidaan merkittävästi tehostaa organisaation toimintaa.  

Esimerkiksi risteilijän rakennusprosessin ohjaaminen, franchising-kauppiaiden markkinointimateriaalipyynnöt tai kenttähenkilökunnan työnohjaus avaavat organisaation palvelunhallinnan monipuolisia mahdollisuuksia. 

Ei vain tikettejä – mahdollista myös itsepalvelu

Palvelupyyntöjen tehokas käsittely on tärkeää, mutta palvelupyyntöjen määrää voidaan myös hallita mahdollistamalla itsepalvelu.

Erilaiset ohjesivut, "knowledge baset"  ja wikit ovat hyvä keino jakaa tietoa sekä organisaatiossa sisäisesti että sen asiakkaille ja muille sidosryhmille. 

Lue lisää asiantuntijayrityksen wiki-toteutuksesta 

 

Atlassian – teknologia palvelunhallintaan

Platinum Solution Partner clear (2)

Atlassian-ratkaisuista löytyy mahdollistaja moneen palvelunhallinnan tarpeeseen.

Olemme Atlassian Platinum Solution Partner eli tunnemme teknologian erinomaisesti. Intohimomme on valjastaa se tukemaan organisaatiosi toimintaa. 

Atlassian – tutustu osaamiseemme

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Kerro, mistä sinua kiinnostaisi jatkaa keskustelua kanssamme!