Modernien ja skaalautuvien pilviratkaisujen avulla mahdollistetaan joustavia digitaalisia työympäristöjä ja tapoja kehittää liiketoimintaa. 

Julkiset pilvipalvelut tarjoavat yrityksille valtavasti potentiaalia luoda nykyaikaisia ja ketteriä tapoja kehittää liiketoimintaa, mutta vain silloin, kun niitä osataan hyödyntää oikealla tavalla. Moni nopeasti ja suunnittelematta pilveen siirtynyt organisaatio saattaakin havahtua tilanteeseen, jossa julkiseen pilvipalveluun liittyminen ei tunnukaan muuttaneen mitään. Tämä johtuu useimmiten siitä, ettei pilvipalvelujen käyttöönoton yhteydessä ole tehty nykytilanteen kartoitusta, eikä rakennettu tulevaisuuteen suuntaa antavaa pilvistrategiaa.

Workshop on yksi hyvä tapa saada ajatukset ja suunnitelmat kasaan – autamme mielellämme:

Cloud Operations Design Workshop

 

Pilvipalveluiden hyödyt yrityksille

Todellisuudessa pilvipalvelut lisäävät paitsi tiedonjaon helppoutta, myös sen läpinäkyvyyttä organisaatiossa. Yhtälailla läpinäkyväksi tulevat kustannukset, jotka skaalautuvat ketterästi toteutuneen käytön mukaan. Kilpailussa erottuvat kuitenkin vain ne yritykset, jotka pystyvät reagoimaan ympärillä jatkuvasti tapahtuviin muutoksiin nopeasti. Tämä taas onnistuu kun oikeanlaisia pilvisovelluksia hyödynnetään oikealla tavalla.

Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on tarjolla paljon – siksi on tärkeää lähteä liikkeelle nykytilanteen kartoituksen ja sen jälkeen pilvistrategian ohjaamana. Tässä sinua voivat auttaa alan asiantuntijat. Kokeneet alusta- ja ohjelmistoarkkitehtimme arvioivat organisaationne nykytilanteen ja suunnittelemme kokemukseemme ja parhaisiin käytäntöihin pohjautuen suunnan eteenpäin.

Pilviratkaisujen suunnittelu – varmista toimivat ratkaisut

Julkinen pilvi, maltillisempi hybridimalli vai privaatti?
 
Asiantuntijamme avulla valitsemme yhdessä yrityksellesi parhaan vaihtoehdon, nykytilan ja tulevaisuuden toiveet huomioiden.

Kuinka valjastaa pilviratkaisun täysi potentiaali käyttöön?
 
Anna asiantuntijan kartoittaa pilvinatiivit mikropalvelut yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Miten valita oikea alusta valitulle palvelulle?
 
Tulevaisuuden ja palvelun elinkaaren varmistaminen kustannustehokkaan ja skaalautuvan alustan valinnalla.

Cloud Operations Design WorkshopOlemme yhdessä asiakkaidemme kanssa koonneet toimivan workshop-mallin, jolla varmistamme ketterän aloituksen ja vakaan pohjan, jonka päälle rakentaa yrityksesi pilvitoiminnot.

1

Aloitus

Valmisteleva haastattelu yrityksesi ja pilviprojektin avainhenkilöiden kanssa. Kartoitamme nykytilanteen ja tulevaisuuden tarpeet.

2

Workshop

Päivän mittainen Workshop, jonka aikana varmistamme yhdessä tehden, että kaikkiin toiveisiin löydetään sopivalta tuntuvat ja toimivat ratkaisut.

3

Yhteenveto

Asiantuntijamme koostavat haastattelun ja yhteisen workshop päivän pohjalta tulleiden tulosten perusteella yhteenvedon ja loppuraportin. Samalla koostamme valmiiksi suositellut jatkotoimenpiteet. Autamme mielellämme myös niiden toteutuksessa.

4

Kustannus

Nämä kolme vaihetta sisältävän workshopin hinta on yhteensä 5900 €+ alv.
 
Tulevaisuuden menestys muotoillaan tänään – tehdään se yhdessä!
 

Tee tilauspyyntö

 

Tutustu Cloud Operations Design Workshop-pohjaamme

Julkiseen pilveen siirtyminen voi tuntua haastavalta ja siksi aloitus kannattaa tehdä järjestelmällisesti. Lataa alta tarjoamamme Cloud Operations Design Workshopin esite pdf-muodossa.

Lataa pdf -esite tästä


Ota yhteyttä!

Räätälöimme workshopin mielellämme toiveidesi mukaiseksi. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro lisää siitä, millaisia tarpeita organisaatiossasi tällä hetkellä on – keskustellaan yhdessä tuumin lisää!

OpenShift hallinnoi sovelluksia älykkäästi

Onko yrityksesi tarpeena kehittää ja ylläpitää isoja sovelluskokonaisuuksia ja verkkopalveluita?

OpenShift Container – eli konttipohjainen palvelualusta sopii erinomaisesti dynaamisesti skaalautuvien sovellusten toteuttamiseen ja ylläpitoon. OpenShift osaa automaattisesti lisätä ja vähentää pilvessä toimivien sovellusten ja konttien resursseja tilanteen vaatimalla tavalla.

Lue lisää