Ambientialla tehdään asiakkaille parempia palveluja ja heidän asiakkailleen mieleenpainuvia palvelukokemuksia. Näiden toimittamisen ytimessä on erinomainen sovelluskehitysosaaminen. Softakehittäjämme ovat huippuammattilaisia, joiden ohjauksessa myös nuoret osaajat saavat alalle huiman näköalapaikan ja hyvät kasvumahdollisuudet.

Muutos on jatkuvaa

Työskentelymallimme ja toimintaympäristömme ovat jatkuvassa muutoksessa. Analytiikan ohjaamana voimme kehittää asiakkaidemme kanssa yhdessä uudenlaisia, nopeasti näihin muutoksiin reagoivia palveluja. Puhumme analytiikkavetoisesta (Data Driven Development) softakehityksestä. Sen avulla luomme palveluja palanen kerrallaan pohjautuen aitoihin liiketoiminnan tarpeisiin.

Mikropalvelut (Microservices) tuovat analytiikkavetoisen kehittämisen oheen ratkaisun vaiheittaiseen kehittämiseen ja toisistaan riippumattomien pienten sovellusten skaalaamiseen asiakkaan liiketoiminnan kasvaessa.

Asiakkaat kokevat kehittämisen kanssamme olevan aidosti ketterää ja kommunikaation projektiryhmissä olevan avointa. Meillä ihmiset ja hyvä asiakaspalvelu ovat sovelluskehityksen keskiössä.

Sovelluskehitys on yhteisöllistä

Ambientialla sovelluskehittäjät keskustelevat aktiivisesti menetelmien kehittämisestä. Tästä hyvänä esimerkkinä on kehittäjäyhteisön omasta aloitteesta lähtenyt Ambientian sovelluskehityksen manifesti, jonka allekirjoittaneet toteavat ketterän sovelluskehityksen manifestin tavoin laadun ja oppimisen tärkeyden. Manifesti julistaa jokaisen ambientialaisen olevan tämän kehittäjäyhteisön jäsen. Sovelluskehitys on yhteistyötä jonka tavoitteena on erinomainen käyttäjäkokemus. Hyvästä yhteistyöstä syntyy onnellisen koodarin koodia.

Uskallus tehdä ja kokeilla uutta on tärkeää. Softakehitys on käsityötä, jossa samaan lopputulokseen voi päästä monella eri tavalla. Uusi idea voi syntyä kun kyseenalaistetaan tapoja tehdä ja toimia. Siksi on tärkeää, että oppia jaetaan ja virheitäkin uskalletaan tehdä. Pienissä palasissa kehittäessä toteutuu fail fast -periaate.

Kumppanit tiiviisti mukana

Ambientia on yhdistänyt voimansa kovien kumppaneiden kanssa. Kumppaneitamme ovat Atlassian, Magento, Liferay ja Red Hat. Tässä erinomaisessa seurassa osaamista jaetaan molempiin suuntiin. Kumppanitoiminta tarkoittaa meille asiantuntijakokemuksen jakamista kansainvälisillä foorumeilla sekä laadukkaita koulutuksia.

Lue lisää asiantuntijamme ajatuksia siitä, miten IT-palvelutuotannon ajatusmallit ovat murroksessa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Haluamme, että asiakkaillamme on jatkossakin käytössään yhä parempia palveluja ja heidän asiakkaillaan mieleenpainuvia palvelukokemuksia. Siinä teknologia on vain väline.

Puheenaiheita