Ambientia Group Oy:n rekisteriseloste

Tältä sivulta löydät Ambientia Group Oy:n markkinointirekisterin, rekrytointimarkkinointirekisterin sekä rekrytointirekisterin henkilötietolain 10 §:n mukaiset rekisteriselosteet.

Ambientia Group Oy:n markkinointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Päivitetty 30.11.2016.

1. Rekisterinpitäjä

Ambientia Group Oy (Y-tunnus 1647448-9), Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna puh. 029 001 0500.

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen markkinointi (at) ambientia.fi.

3. Rekisterin nimi

Ambientia Group Oy:n markkinointirekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Ambientia Group Oy:n markkinointirekisteriä käytetään Ambientia Group Oy:n tuotteiden, ratkaisujen, asiantuntijapalveluiden, tapahtumien, kampanjoiden suoramarkkinointiin ja näihin rinnastettaviin toimiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:


6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Markkinointirekisterin tiedot saadaan asiakassuhteen kautta, Ambientia Group Oy:n verkkosivuilta (yhteydenottolomakkeet, asiakaspalveluikkuna, materiaalilataukset), Ambientia Group Oy:n tapahtumiin ilmoittautumisista, sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen rekisteristä

Tietoja voidaan poistaa ja muokata henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Ambientia Group Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Evästeiden käyttö

Evästeet ovat pieniä käyttäjän tietokoneen kovalevylle tallennettavia tiedostoja. Evästeet helpottavat navigointia internetsivuillamme ja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Internet-sivumme käyttävät evästeitä valintojesi muistamiseksi.

Evästeitä voidaan käyttää myös sen toteamiseen, onko tietokoneeltasi jo aiemmin ollut yhteys sivuillemme. Tällöin tunnistetaan vain tietokoneellasi oleva evästys. Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi siitä, miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP-osoite eli mistä internetosoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan. Tiedot eivät kerro käyttäjän nimeä tai muita henkilökohtaisia tietoja eikä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Jos käytät internetsivujamme, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen tietokoneellesi. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti.

Kävijänä sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa hyväksyt, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Ambientia Group Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Päivitetty 30.11.2016

1. Rekisterinpitäjä

Ambientia Group Oy (Y-tunnus 1647448-9), Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna

puh. 029 001 0500.

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen jobs (at) ambientia.fi.

3. Rekisterin nimi

Ambientia Group Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteri 

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Ambientia Group Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteriä käytetään Ambientia Group Oy:n avoimien työpaikkojen suoramarkkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilön itsensä ilmoittamat:

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää ainoastaan henkilön itsensä luovuttamat tiedot, jotka hän on syöttänyt Ambientia Group Oy:n verkkosivuilla (www.ambientia.fi) olevaan lomakkeeseen.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen rekisteristä

Henkilö voi itse päivittää antamiaan tietoja ja poistua rekisteristä suoramarkkinointiviestistä (sähköposti) löytyvien ohjeiden avulla. Toimintoihin tarvitaan internet-selain ja -yhteys.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Ambientia Group Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ambientia Group Oy:n rekrytointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Päivitetty 30.11.2016

1. Rekisterinpitäjä

Ambientia Group Oy (Y-tunnus 1647448-9), Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna

puh. 029 001 0500.

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen jobs (at) ambientia.fi.

3. Rekisterin nimi

Ambientia Group Oy:n rekrytointirekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoitus on käsitellä ja säilyttää Ambientia Group Oy:n vastaanottamia työpaikkahakemuksia. Hakija voi osoittaa hakemuksen haluamaansa työtehtävään tai jättää avoimen hakemuksen.

Työnhakijan antamia tietoja säilytetään rekisterissä kahden (2) vuoden ajan, ja niihin voidaan palata myöhempien hakujen yhteydessä. Hakijatietoja säilytetään luottamuksellisesti ja ne ovat saatavilla vain rekrytointiprosessiin osallistuville.

5. Rekisterin tietosisältö

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Työnhakijat itse.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta Ambientia Group Oy:n ulkopuolelle.

8. Tietojen poistaminen rekisteristä

Tietoja voidaan poistaa ja muokata henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

9.Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Ambientia Group Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.