Oivaltavia ja merkityksellisiä ratkaisuja

Sovitamme yhteen liiketoiminnan, teknologian, prosessit ja ihmiset edistyksellisin ratkaisuin.

Salesforce alustana antaa kaikki mahdollisuudet yrityksesi ja asiakkaittesi menestykseen. Toteutustapa kuitenkin ratkaisee menestyksen tason. Parhaita asiakaskokemuksia voi tuottaa vain, kun teknologia, prosessit ja ihmiset toimivat yhdessä ja kykenevät tarjoamaan asiakkaalle merkityksellisiä kohtaamisia oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Salesforce -kumppani suomessa | Ambientia

Meille on ensisijaisen tärkeää, että sinä ja asiakkaasi saatte Salesforcesta parhaan arvon ja hyödyn.

Osaava tiimimme tuottaa ratkaisuja ja optimoituja liiketoimintaprosesseja, jotka vauhdittavat sekä liiketoimintaasi että ihmisiä.

Tiimimme kokemus

  • 40+ vuotta yhteenlaskettua Salesforce kokemusta
  • 150+ tehtyä Salesforce projektia
  • 22 Salesforce sertifikaattia

Nyt on aikasi toimia

Ajassa, jota hallitsee jatkuva muutos, saatavuus ja tarve asiakaskokemuksen personointiin, jokaisen yrityksen haaste on mukautua nopeasti ja tarjota merkityksellistä palvelua ja sisältöä toivotuissa kanavissa asiakkailleen – kuluttajille tai yrityksille.

Merkityksellinen juuri sinun liiketoiminnallesi

Salesforce-ekosysteemin tulisi palvella liiketoimintaasi ja asiakkaitasi. Me arvostamme asiantuntemustasi liiketoiminnastasi, lisäämme reseptiin oman kokemuksemme ja tietämyksemme ja tulokseksi saamme ratkaisun, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi.

Arvokas työkalu asiakkaillesi ja käyttäjillesi

Teknologiainvestoinnit tuovat harvoin arvoa, jollei järjestelmille anneta niiden tarvitsemaa huomiota. Meille Salesforce ei ole koskaan pelkkä järjestelmä. Se on työkalu, jonka pitäisi lisätä tehokkuutta ja saada ihmisesi loistamaan asiakkaan edessä. Järjestelmän pitäisi lopulta antaa enemmän kuin sille annetaan. Tiimimme tietää, miten suunnitella ja rakentaa alusta, joka ohjaa työtä ja on intuitiivinen käyttää. Tämän lisäksi tiedämme miten ihmiset innostetaan käyttämään alustaa.

Skaalautuvat ratkaisut, parhaat käytännöt

Salesforce mahdollistaa ratkaisujen rakentamisen ja ylläpitämisen monella eri tavalla. Saatat kuvitella, ettei tavalla ole merkitystä, kunhan järjestelmä toimii. Suunnittelun, datamallin ja muiden rakennuspalikoiden merkitystä ei voi riittävästi korostaa, jos toivot, että työkalu skaalautuu helposti ja pääset nauttimaan myös Salesforcen tulevaisuuden innovaatioista alustalla. Kokeneen tiimimme tavoite on aina varmistaa, että ratkaisu on rakennettu Salesforcen standardeja ja parhaita käytäntöjä noudattaen.

Meille Salesforce ei ole koskaan pelkkä järjestelmä. Se on työkalu, jonka pitäisi lisätä tehokkuutta ja saada ihmisesi loistamaan asiakkaan edessä.

 

Näin me voimme auttaa juuri sinua

Asiantuntijoidemme pitkä kokemus Salesforcen parissa luo sinulle arvoa. Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja ja prosesseja huomioiden laajasti koko liiketoiminnan kaaren. Haluamme varmistua, että ratkaisut antavat tarmoa sekä liiketoimintaan että ihmisille.

Salesforce-toteutukset ja integraatiot

Salesforce-ekosysteemi tarjoaa rajattomat mahdollisuudet liiketoimintasi työkaluihin. Salesforce-toteutuksien ja integraatioiden osalta palvelemme vaatimusten kirkastamisessa, ratkaisun suunnittelussa ja pilotoinnissa, teknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa sekä testaamisessa.

Konsultointipalvelut

Salesforce-ratkaisujen toteuttamisen lisäksi asiantuntijamme auttavat uusien ratkaisujen ideoinnissa, tiekarttojen rakentamisessa, prosessien suunnittelussa ja kehittämisessä, Salesforce-instanssin auditoinnissa sekä tulevien ratkaisujen arvioinnissa. Voimme toimia myös johtavana toiminnallisena konsulttina Salesforce-projektissanne.

Aktivointimarkkinointi

Haluamme, että saat kaiken irti investoinneistasi digitaalisiin työkaluihin ja Salesforceen. Tunnistamme ekosysteemin kasvun mahdollisuudet ja pullonkaulat. Asiakkaanne odottaa personoitua asiakaskokemusta jokaisessa kanavassa ja haluamme auttaa sinua toteuttamaan kaikki käyttötapaukset ja saavuttamaan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!Blogi: Asiakaskokemuksen parantaminen

Datakyvykkyys ei synny itsestään: tarina organisaation sisäisestä taistelusta siiloutumista vastaan

22.10.2021

Olipa kerran organisaatio, jossa IT:n asiakaspalvelu taisteli pysyäkseen toimintakykyisenä. Se ahkeroi eturintamassa, kun satoja asiakaspyyntöjä tulvi eri kanavista päivittäin. Samaan aikaan organisaation muut tiimit pyrkivät pysyttelivät poteroissaan ja yrittivät suojautua liialliselta työmäärältä ja…

Lue lisää

Millainen konsultti jättää jäljen ja luo kestäviä asiakassuhteita?

24.03.2021

Meistä konsulteista käytetään joskus termiä “käsienheiluttelija”. Vaikka sana on monitulkintainen ja huumorinsävyttämäkin, ei se taida perustua vain vahvaeleiseen kommunikointitapaan. Tulkittakoon tämä “käsienheiluttelu” miten vaan,…

Lue lisää

360 asteen asiakasnäkymä on 180 asteen todellisuus

15.02.2021

Unelma 360 asteen asiakasnäkymästä elää vahvana, mikä on varsin ymmärrettävää. Tarjoaahan yhteinen ja laaja-alainen näkymä asiakkuuteen muun muassa mahdollisuuden keskittyä oikeisiin asiakkaisiin, kehittää asiakassuhteita…

Lue lisää