Opiskelijatapahtuma: Ambientia tutuksi

12.3.2019 17:00

Toivotamme Tampereen IT-opiskelijat tervetulleeksi Ambientian Tampereen toimipisteen järjestämään excuun Tampellan Panoraamasaunalle! Upeat näkymät tarjoava Panoraamasauna löytyy osoitteesta Tampellan Esplanadi 11, Tampere (”Espan tornin” kattokerros).

Pääset tutustumaan tamperelaisiin osaajiimme sovelluskehityksen, designin, jatkuvien ylläpitopalveluiden ja bisneskonsultoinnin alueilta. Kurkkaamme asiakasprojektien arkeen ja työskentelyyn Ambientialla. Tiiviin yritysesittelyn lisäksi tulet kuulemaan muun muuassa Software Developer Janne Hyötyläisen tarinaa monoliittien menneestä maailmasta ja opit, kuinka Junior Software Developer Mikko Kotsalo taikoi paperisilpusta hybridin. Puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua ja aikaa kysymyksille ja ajatustenvaihdolle.

Saunatilan ovet avautuvat kello 17.00 ja tarjolla on virvokkeita ja purtavaa. Ohjelma alkaa n. klo 17.30 ja päättyy klo 20 mennessä. Tämän jälkeen halukkailla on mahdollisuus jäädä paikalle nauttimaan vapaamuotoisemmasta ohjelmasta saunomisen, pelailun ja rennon verkostoitumisen merkeissä. Ilta päättyy kokonaisuudessaan klo 23.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.3. alla olevan lomakkeen kautta.