Parempaa työajanhallintaa markkinointitiimeille – webinaari

26.11.2019 10:00 – 26.11.2019 10:45

parempaa työajanhallintaa markkinointitiimeille webinaari

Työtehtäviä tippuu markkinointitiimeille useista eri kanavista: puhelimitse, sähköpostilla, pikaviestimissä, palavereissa ja kahvikoneella.

Useimmat markkinoinnin työkalut ovat jo automatisoituja melko pitkälle, mutta tiesitkö että saman voisi tehdä myös oman ja koko tiimin tehtävienhallinnalle?

Työtehtävien listaus post-it lapuille, Exceleihin ja omalle työpöydälle on tehotonta ja manuaalista työtä. Automatisoimalla nämä ja ohjaamalla sisäiset ”palvelupyynnöt” niille rakennettuun läpinäkyvään järjestelmään voidaan paitsi tehostaa markkinointitiimin työtä oikein, myös lisätä läpinäkyvyyttä työkuormaan.

Tule kuulolle 26.11. klo 10, kun asiantuntijamme Juho Pekonen ja Saara Teirivaara kertovat, miten myös markkinoinnin arki ja tehtävienhallinta saadaan digitalisoitua toimivaksi Atlassianin työkalujen avulla.

Webinaarissa käymme läpi konkreettisia esimerkkejä demoamalla omalle markkinointitiimillemme rakennettua palveluportaalia.

Ilmoittaudu mukaan!


Webinaari sopii markkinoinnin ja markkinointiviestinnän asiantuntijoille, päättäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaari on maksuton, mutta linkin saadaksesi ilmoittauduthan mukaan. Ilmoittautumalla hyväksyt Ambientian rekisteriselosteen.

Lähetämme tallenteen osallistuville, mutta live-tilanteessa pääset esittämään myös omia kysymyksiä, mikäli tahdot.