Tehokkuutta tiedonhallintaan ja julkaisemiseen Confluencella – webinaari 28.8.2019

28.8.2019 9:00 – 28.8.2019 10:00

Onko käytössäsi jaettu Confluence-työtila?

Confluence, yksi suosituimmista organisaatioiden sisäisen sisällöntuotannon alustoista, antaa erinomaiset mahdollisuudet tiedonhallintaan ja yhteistyöhön. Sisäisen informaation jalostamisen lisäksi Confluencesta on mahdollista julkaista sisältöä myös organisaation ulkopuolisille sidosryhmille. Single sourcing -periaatteella sisällöistä taas voidaan räätälöidä informaatiopaketteja hyvinkin erilaisille yleisöille – tämä säästää niin aikaa, kuin resurssejakin.

Mutta miten tämä tehdään? Siihen vastaamme tässä webinaarissa!

Tervetuloa kuuntelemaan Ambientian intranet- ja ratkaisuasiantuntijoiden Pekka Pietikäisen ja Niina Halmisen parhaat vinkit tiedon hallintaan ja julkaisemiseen 28.8. klo 9-10!

Ilmoittaudu webinaariin!

Webinaari sopii projektinhallinnasta, viestinnästä, tiedottamisesta sekä teknisestä dokumentoinnista kiinnostuneille tai niiden parissa jopa päivittäin työskenteleville henkilöille. Esittelemme konkreettisten esimerkkien avulla, miten saat Scroll-tuoteperheen lisäosien avulla käyttöösi tehokkaita ja helppokäyttöisiä toiminnallisuuksia ja viet tiedonhallinnan Confluencessa seuraaavalle tasolle.

Webinaari on maksuton, mutta linkin saadaksesi ilmoittauduthan mukaan. Ilmoittautumalla hyväksyt Ambientian rekisteriselosteen.

Lähetämme tallenteen osallistuville, mutta live-tilanteessa pääset esittämään myös omia kysymyksiäsi, mikäli tahdot!