Ambientia kasvaa vakaasti ja on tällä hetkellä Suomessa yksi merkittävimmistä toimijoista verkkopalvelujen ja räätälöityjen verkkosovellusten alalla. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä merkittävissä ja haastavissa projekteissa.

Arvostamme työntekijöidemme erilaisia elämäntilanteita olemalla aidosti joustava työnantaja. Meille tärkeintä on työn tulokset, ei toimistolla vietetyt tunnit. Ajantasaisilla ja toimivilla työvälineillä työnteko sujuu yhtä hyvin kaikilta toimipaikoiltamme, kotitoimistolta tai vaikkapa junasta.

Meillä ilmapiiri ja keskustelu on avointa ja mutkatonta

Pysyäksemme huipulla suhtaudumme kannustavasti kouluttautumiseen ja osaamisen kehittämiseen. Tuemme omaehtoista opiskelua ja varmistamme, että opiskelu työnteon ohessa onnistuu sujuvasti. Sisäiset koulutustilaisuudet, kokeneemman tiimikaverin työparina työskentely ja alan tapahtumat tukevat jatkuvaa kehittymistä.

Virkistys ja vapaa-aika

Työn vastapainoksi tuemme vapaa-aikaasi monin eri tavoin. Tarjoamme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun ja laajan tapaturmavakuutuksen. Kattavat työterveyspalvelut tukevat hyvinvointiasi ja lounasetu takaa hyvän energiatason koko päiväksi.

Aina aika ajoin rikomme arkirutiineita ja kokeilemme porukalla jotain uutta aktiviteettia tai lähdemme retkelle. Olemme käyneet kokeilemassa muun muassa laskettelua, mönkkäriajelua, ratsastusta, golffausta, melontaa, kickboxingia ja tuliteatterin tekoa.

Opiskelijayhteistyö

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden olla mukana jo opintojen aikana asiakas- ja kehitysprojekteissa. Näin teoria muuttuu käytännöksi kuin huomaamatta. Monet harjoittelijoistamme ovat harjoittelujakson päätteeksi työllistyneet Ambientialle vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Ambientialla, tai sinulla on ehdotus opinnäyte- tai muuhun opiskelijayhteistyöhön, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen jobs@ambientia.fi.