Haluatko auttaa merkityksellisiä organisaatioita ohjelmistotuotekehitys (ALM) ympäristöjen rakentamisessa ja käytön kehittämisessä? Nautitko liiketoimintaan liittyvien haasteiden ratkaisemisesta Atlassian-tuotteiden avulla? Lue lisää ja hae mukaan huippuporukkaamme Ambientialle!

Tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ja vuorovaikutteisia ratkaisuja menestyksen digitalisointiin, liiketoiminnan prosessien hallintaan sekä sisäisen kommunikaation ylläpitämiseen. Kasvamme jatkuvasti varsinkin pääkaupunkiseudulla, koska siellä on vihdoin laajemmaltikin ymmärretty vahva osaamisemme Atlassian-tuotteissa sekä ketterässä liiketoiminnan kehittämisessä. Agile Enterprise Solutions (AES) -tiimimme kaipaakin nyt lisävahvistusta ja osaajaa, jolle varsinkin Jira, Confluence ja ehkä myös Bitbucket ovat jo entuudestaan tuttuja. Toivomme, että pääsisit aloittamaan elo- tai syyskuussa ja kotipaikkasi olisi ensisijaisesti Helsinki tai Hämeenlinna.

Tehtävässäsi vastaat asiakkaiden tarpeiden kartoittamisesta, niiden konseptoinneista sekä jalostamisesta toteutuskelpoisiksi palvelukokonaisuuksiksi. Pääset haastamaan asiakkaan nykyisiä käytäntöjä sekä luomaan ja kehittämään uusia. Teet työtä pääsääntöisesti yhdessä asiakkaiden kanssa ja osaat tarvittaessa siirtää työtä myös muille toteutettavaksi. Toisin kuin vaikka verkkokaupan pystytyksessä, tämän tiimin projekteissa ei aina tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Toisille tämä on rikkaus, toisille vitsaus. Työ saattaa sisältää esimerkiksi asiakkailta saapuvia tulipalo-spagettimonsteri-tehtäviä, jolloin on tarve olla kollegan kanssa valmiina vetäisemään askelmerkit ja toteutus ”nyt heti”, väsätä sen jälkeen nokkela skriptinpätkä tai samalla neuvoa junior koodaria, joka on iskenyt päänsä seinään tehdessään asiakkaalle ajanloggaukseen (Jira Tempo) ketunhäntää business-prosessia varten.

Arvostamme reipasta asennetta, tuloshakuisuutta sekä erityisesti intohimoa ratkaista ongelmia ja asiakkaiden haasteita. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä tuottaen uusia innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme ja osaat purkaa luomasi konseptit toteutuskelpoisiksi kokonaisuuksiksi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ketteristä ohjelmistoprojekteista joko projektinhallinnan tai konfiguraationhallinnan näkökulmasta. Omaat kokonaisnäkemyksen sekä syvempää osaamista ainakin jostain seuraavista osa-alueista: tehtävienhallinta, asiakastuki, tietämyksen hallinta, ohjelmistotuotteen hallinta (SCM) ja laadun varmistus. Järjestelmien integroinnissa ja digitalisaatiotehtävissä olemme käyttäneet mm. seuraavia vermeitä: SQL, Java, Perl, Python, JavaScript ja Coffee. Pääasia, että jollain näistä olisit jotain toimivaakin värkännyt.

Tulet viihtymään meillä, mikäli aitous, joustavuus sekä yhteinen kova halu kehittää ja kehittyä ovat sinulle tärkeitä tekijöitä työpaikkaa valitessasi. Avoimuus, suora puhe ja persoonallisuus, jopa outous nähdään porukassamme voimavaroina. Olemme oikeasti hajautettu ja matala organisaatio. Meillä on monta ”perhettä”, johon kuulua ja jokaisella on mahdollisuus tehdä työnsä parhaaksi kokemallaan tavalla, oli se sitten omalla takaterassilla koodaillen, toimistolla muiden kanssa brainstormaten tai vaikka Kroatiassa altaan äärellä istuskellen. Persooniemme ja intohimojemme erilaisuus tekevät meistä vahvan ja idearikkaan porukan, jossa jokaisen työpanosta osataan arvostaa. Meitä yhdistää syvä uteliaisuus, ratkaisunhalu, jatkuva haastaminen, huumorintaju sekä halu oppia ja myös jakaa osaamista.

Työssä onnistumistasi tukee esimiehesi Markon lisäksi oma 17 hengen tiimisi sekä Ambientian koko 170 henkilön organisaatio seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Hyvin suunnitellun perehtymisjakson aikana opit tuntemaan toimintatapamme sekä sitä tukevat järjestelmämme. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan muun muassa työvälineisiisi ja siihen, missä, miten ja milloin työskentelet. Lounaskortti ja pieni purtava toimistolla takaavat riittävän energiatason koko päiväksi sekä kulttuurisetelit, lajikokeilut, laajennettu tapaturmavakuutus ja oma lakimies mahdollisuuden liikkua, harrastaa ja ladata akkuja huoletta vapaa-ajallakin.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 5.8. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Halutessasi voimme hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Lisääthän hakemukseesi mahdolliset referenssit sekä selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään ja porukkaamme. Mikäli koodia on syntynyt omiin tarpeisiin, niin linkit esim. Githubiin olisi myös kiva ylläri! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään elokuussa hakuajan päättymisen jälkeen.

Haluatko tietää lisää?

Tutustu ihmeessä blogeihimme ja asiakascaseihimme saadaksesi hieman lisää kuvaa miestä. Kuulumisiamme voit seurata myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Haemme samaan tiimiin myös sovellusasiantuntijaa, jonka tehtävänkuva on painottunut enempi liiketoiminnan prosessien automatisointiin kuin koodin ja koko ohjelmistokehitysprosessin kanssa tekemisissä olemiseen.