Keitä me olemme?

AES-yksikkö on tiivis noin 20 henkilön porukka. Olemme jakautuneet pienempiin 5-6 hengen tiimeihin, joiden vastuulla on nimetyt asiakkuudet ja projektit.  Lisäksi työskentelemme jatkuvasti läheisessä yhteistyössä Ambientian muiden liiketoimintayksiköiden sekä erityisesti myyntitiimin kanssa. Tiimimme kokoontuu säännöllisesti tiedon jakamisen ja toisilta oppimisen merkeissä. Henki on rento ja työkaverit ovat motivoituneita ja auttavat toisiaan. Huumorikin kukkii.

Mitä me teemme?

Ambientia on ollut yli 10 vuotta Atlassian Softwaren kumppani. Ansiokkaalla yhteistyöllä olemme saavuttaneet Platinum Enterprise Solution Partner -kumppanuuden, joka on Atlassianin korkein kumppanuustaso. Atlassian tunnetaan ennenkaikkea sovelluskehityksen tuotteistaan, kuten Jira Software sekä Confluence.

Työskentelemme paljon asiakasrajapinnassa ja asiakkaamme edustavat lähes kaikkia toimialoja aina laivanrakennuksesta digitaaliseen markkinointiin ja mobiililaitteiden testauksesta mobiilipelien kehitykseen. Autamme asiakkaitamme tehostamaan muun muassa kommunikoinnin-, projektin- sekä tehtävienhallinnan prosesseja Atlassianin tuotteiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sosiaalisen intranetin rakentamista Confluencella tai Jiran valjastamista vastaamaan IT-palveluhallinnan, Service Deskin tai vaikka yksittäisen tiimin tehtävienhallinnan tarpeisiin.

Miten työskentelemme?

Työnkuvaan kuuluu workshoppien ja koulutusten pitämistä, projektinhallintaa, demoamista, asiakaskommunikaatiota, järjestelmien konfiguroimista asiakkaiden tarpeisiin sekä myyjien avustamista tarjousten tekemisessä. Työskentelemme kotoa tai toimistolta käsin ja käymme myös usein asiakkaiden luona. Projektien koot ja kestot vaihtelevat. Joskus yhden projektin parissa saattaa työskennellä koko paikallinen tiimi ja joskus töitä tehdään parin hengen voimin.

Mikä on parasta omassa työssämme?

Ambientialla on rento meininki ja hyvä ilmapiiri! Työnkuva on monipuolinen ja siihen pystyy hyvin vaikuttamaan oman kiinnostuksen mukaan. Tarjolla on myös mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti työskentelyn ohessa, esimerkiksi Atlassian-sertifikaatteja suorittamalla ja osallistumalla yhteistyökumppanien järjestämiin koulutuksiin. Etätyöskentely on täysin normaali käytäntö ja työnantajana Ambientia on muutenkin joustava. Ambientialla on tarjolla paljon yhteisöllistä toimintaa ja mukavia tapahtumia järjestetään usein.

Kiinnostuitko?

Hae porukkaamme täyttämällä oheinen lomake huolellisesti! Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä jatkon suhteen. Olemme erityisen kiinnostuneita JIRA-, Confluence- ja Dev Tools-osaajista!

Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, millaista lisäarvoa sinä voisit omalla osaamisellasi tuoda meille. Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Haluatko tietää lisää?

Tutustu ihmeessä blogeihimme ja asiakastöihimme saadaksesi hieman lisää kuvaa meistä! Kuulumisiamme voit seurata myös sosiaalisen median kanavissamme: LinkedIn, Facebook, Twitter ja Instagram.