Mikä AES?

AES tulee sanoista Agile Enterprise Solutions. Tämä tarkoittaa käytännössä ketterää kehitystä Atlassian-työkaluilla.

Keitä me olemme?

AES-yksikkö on tiivis noin 20 henkilön porukka. Olemme jakautuneet pienempiin 5-6 hengen tiimeihin, joiden vastuulla on nimetyt asiakkuudet ja projektit.  Lisäksi työskentelemme jatkuvasti läheisessä yhteistyössä Ambientian muiden liiketoimintayksiköiden sekä erityisesti myyntitiimin kanssa. Tiimimme kokoontuu säännöllisesti tiedon jakamisen ja toisilta oppimisen merkeissä. Henki on rento ja työkaverit ovat motivoituneita ja auttavat toisiaan. Huumorikin kukkii.

Mitä me teemme?

Autamme asiakkaitamme tehostamaan muun muassa kommunikoinnin-, projektin- sekä tehtävienhallinnan prosesseja Atlassianin tuotteiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sosiaalisen intranetin rakentamista Confluencella tai Jiran valjastamista vastaamaan IT-palveluhallinnan, Service Deskin tai vaikka yksittäisen tiimin tehtävienhallinnan tarpeisiin. Työskentelemme paljon asiakasrajapinnassa ja asiakkaamme edustavat lähes kaikkia toimialoja aina laivanrakennuksesta digitaaliseen markkinointiin ja mobiililaitteiden testauksesta mobiilipelien kehitykseen. Asiakkaan puolella yhteyshenkilönä voi olla esimerkiksi viestintäjohtaja, tietohallintopäällikkö tai asiakaspalvelujohtaja, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista pelisilmää.

Miten työskentelemme?

Työnkuvaan kuuluu work shoppien ja koulutusten pitämistä, projektinhallintaa, demoamista, asiakaskommunikaatiota, järjestelmien konfiguroimista asiakkaiden tarpeisiin sekä myyjien avustamista tarjousten tekemisessä. Työskentelemme kotoa tai toimistolta käsin ja käymme myös usein asiakkaiden luona. Projektien koot ja kestot vaihtelevat. Joskus yhden projektin parissa saattaa työskennellä koko paikallinen tiimi ja joskus töitä tehdään parin hengen voimin.

Mikä on parasta omassa työssämme?

Ambientialla on rento meininki ja hyvä ilmapiiri! Työnkuva on monipuolinen ja siihen pystyy hyvin vaikuttamaan oman kiinnostuksen mukaan. Tarjolla on myös mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti työskentelyn ohessa, esimerkiksi Atlassian-sertifikaatteja suorittamalla ja osallistumalla yhteistyökumppanien järjestämiin koulutuksiin. Etätyöskentely on Ambientialla täysin normaali käytäntö ja työnantajana Ambientia on muutenkin joustava. Ambientialla on tarjolla paljon yhteisöllistä toimintaa ja mukavia tapahtumia järjestetään usein.

Kiinnostuitko?

Hae porukkaamme nyt täyttämällä oheinen lomake huolellisesti! Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä jatkon suhteen.

Tällä hetkellä olemme erityisen kiinnostuneita Atlassian-asiantuntijoista: JIRA-asiantuntijoista sekä Confluence- ja DevTools-osaajista!

Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, millaista lisäarvoa sinä voisit omalla osaamisellasi tuoda meille. Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Haluatko tietää lisää?

Tutustu ihmeessä blogeihimme ja asiakascaseihimme saadaksesi hieman lisää kuvaa miestä! Kuulumisiamme voit seurata myös sosiaalisen median kanavissamme: LinkedIn, Facebook, Twitter ja Instagram.

Lisätietoja AES-yksiköstä ja Ambientiasta antaa mielellään Arto Kovalainen, Solutions Expert. Voit soittaa Artolle 20.9., 25.9. ja 2.10. klo 14-15 numeroon 040 7126 520.