Cloud Services tiimissämme pääset toimimaan osana 3-5 hengen DevOps tiimejämme, jotka ovat jakautuneet Helsingin, Tampereen ja Hämeenlinnan toimistojen välille. Tiimissämme toimii Platform arkkitehteja ja Systems Specialisteja, mutta meitä kaikkia yhdistää halu tehdä asiakkaan toiminnasta helpompaa teknologian avulla. Ambientialla rakennamme tulevaisuutta ja mahdollistamme ketterien menetelmien soveltamisen tulevaisuudensuunnitelmiin. Tiimissämme kehitetään ja kehitytään, joten tarjoamme jatkuvasti mahdollisuuksia myös omaan osaamisen laajentamiseen ja olemme toivottaneet tervetulleeksi jo useamman junioritasonkin tekijän.

Vähän meistä…

Tiimiimme haluamme lisää henkilöitä, joilla on intoa toimia Ambientian palveluiden ja palvelinympäristöjen kehittämisessä. Me varmistamme niiden toimivuuden ja tarjoamme myös tukea ongelmatilanteissa asiakkaillemme. Tiimissämme pääset toimimaan uusimpien pilvi- virtualisointi ja container-teknologioiden parissa, hyödyntäen pitkälle kehittyneitä tallennus- ja verkkoratkaisuja. Automatisoinnilla tarjoamme entistä parempia keinoja tehokkaan työn tekemiseen. Toivomme sinulta systemaattista ongelmanratkaisukykyä, joka ylittää perinteisten liiketoiminta-alueiden rajat.

Toimenkuvaamme sisältyy rajatussa määrin päivystys- ja varallaolovuoroja normaalin toimistoajan ulkopuolella, mutta työ on lähtökohtaisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä.

Toimimme liiketoimintarajojen yli!

Toivomme sinulta systemaattista ongelmanratkaisukykyä, joka ylittää perinteisten liiketoiminta-alueiden rajat. Ambientian kulttuuriin kuuluu kehittymisen jano. Sinun ei siis tarvitse olla valmis osaaja, me tiiminä tuemme oppimistasi. Tietojenkäsittelyn koulutus luo hyvän pohjan onnistumiselle; mutta työkokemuksesi, harrastuneisuutesi ja mielenkiintosi alaa sekä teknologioita kohtaan on kuitenkin etusijalla – sosiaalisia taitoja unohtamatta.

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa, huumorintajuista ja kasvuhakuista kulttuuria. Arvojemme mukaisesti kommunikoimme avoimesti ja kannustamme haastamaan sekä toisiamme että asiakasta tavoitteena menestyä ja kehittää bisnestä yhdessä. Pääset työskentelemään kovan luokan osaajien kanssa projekteissa, joissa takuulla opit uutta. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä viihtymistäsi. Hajautettuna organisaationa etätyöt ovat myös yksi luonnollisista työskentelytavoistamme.

Liity meidän ambientialaisten joukkoon!

Hae porukkaamme täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla.