Jos työskentely Ambientialla suunnittelun ja designin parissa kiinnostaa, jätä meille avoin hakemus. Tutustumme jokaiseen hakemukseen huolella ja olemme yhteydessä, jos sopiva rooli avautuu!

Ambientialla designin parissa työskentelee monenlaisia osaajia kuten palvelumuotoilijoita, visuaalisia suunnittelijoita ja käyttöliittymäsuunnittelijoita. Suunnittelijat työskentelevät joko osana liiketoimintoja ja projektitiimejä tai Design Officessa, joka tekee tiivistä yhteistyötä myynnin kanssa. Arvostamme digisuunnittelukokemusta ja motivaatiota kehittää jatkuvasti omaa osaamista.

Ambientialla pääset osaksi avointa, joustavaa ja vapaata työkulttuuria. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit, niinpä etätyö on arkipäivää ja tuo mukanaan arjen joustoa. Huippuluokan työvälineiden ja kattavien työsuhde-etujen lisäksi saat kaupan päälle osaavat ja huumorintajuiset kollegat!

Lähetä hakemus

Osoita kiinnostuksesi designin tehtäviin täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi mahdollisen linkin portfolioosi, referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla.