Hei ja kiva, että olet löytänyt meidät!

Meillä ei juuri nyt ole avoimia junnu, harjoittelu- tai  lopputyöpaikkoja sillä hiomme parhaillaan prosessejamme entistä ketterämmiksi. Halutessasi voit kuitenkin jättää tietosi ohessa olevalla lomakkeella! Mahdollisuuden tai avoimien paikkojen avautuessa käymme ensimmäisenä läpi avoimet hakemukset ja olemme yhteydessä, mikäli tarpeemme ja speksimme kohtaavat!

Speksit ja toiveet

Avointa hakemusta jättäessäsi lisääthän lisätietoja kohtaan napakat vastaukset viiteen alla olevaan kysymykseen. Vastaamalla kysymyksiin nopeutat juuri omia kiinnostuksen kohteitasi vastaavan junnu, harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikan löytymistä.

1. Oletko kiinnostunut junnupositiosta, harjoittelusta vai lopputyön teosta?
2. Mikä olisi ideaali ajankohta (aloitus ja kesto)?
3. Mitä haluat päästä meillä tekemään?
4. Mitä osaamista sinulla on entuudestaan?
5. Koskeeko hakemuksesi palkallista vai palkatonta harjoittelua/lopputyötä? Kerrothan meille myös palkkatoiveesi.

Lisäarvoa ja uusia taitoja

Saamme paljon kyselyitä junnu- ja harjoittelupaikoista sekä mahdollisuudesta tehdä lopputyö. Harmiksemme pystymme kuitenkin tarjoamaan paikan vain murto-osalle kiinnostuneista. Haluamme, että junnupositio, harjoittelu tai lopputyön tekeminen tuo lisäarvoa sekä sinulle että meille ja mahdollistaa uuden oppimisen. Tästä syystä harkitsemme tarkkaan, mihin tiimiin tai toimipisteelle meillä on mahdollisuus ja tarvittavat resurssit ottaa mukaan porukkaan. Halutessasi voit lisätä hakemukseesi CV:n lisäksi myös esimerkiksi linkin GitHub tiliisi, koodinäytteeseesi tai lyhyeen videoon, jossa kerrot, millaista lisäarvoa tai uusia ideoita voisit tuoda mukanasi!

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Alla olevalla videolla Auli, Juha ja Olli kertovat kokemuksistaan Ambientialla työskentelystä. Voit myös lukea lisää videon yhteydessä tehdystä artikkelista, tutustua osaajiemme uratarinoihin, blogiiimme ja asiakastöihimme sekä katsoa Ambientialaisten vastauksia erilaisiin kysymyksiin, joita olemme saaneet.

 

Alla olevien linkkien kautta pääset helposti seuraaman meitä sosiaalisen median kanavissamme!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ambientia

Twitter: http://www.twitter.com/ambientia

Facebook: https://www.facebook.com/ambientia

Instagram: https://www.instagram.com/ambientiaoy/

 

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 17,4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 180 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa, Tallinnassa ja Tartossa sekä liiketoimintaa Ruotsissa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.