Mikäli mahdollisuudet ja haasteet digitalisaation vallankumouksessa kiinnostavat ja haluaisit työskennellä asiakasrajapinnassa kasvuyrityksessä, osoita kiinnostuksesi myyntitiimimme tehtäviin jättämällä avoin hakemus. Tutustumme jokaiseen hakemukseen ja olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopiva rooli avautuu!

Yksikään teknologia ei ole syy ostaa meiltä, vaan me olemme sitä. Avustamme asiakkaitamme menestymään digitalisaation keinoin ja uudistamme työelämän työkaluja ja prosesseja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme tehneet hyvää yhteistyötä muun muassa seuraavien asiakkaidemme kanssa: Altia, Eurokangas, Finnair, Mehiläinen, Suomen Ekonomit, VTT ja Ponsse. Olemme myös toteuttaneet Suomen ensimmäisen autoverkkokaupan.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä asiakkaiden kanssa toimimisesta ja asiakkaiden digitaalisista menestystarinoista. Ja vaikka emme menekään teknologia vaan ratkaisu edellä, niin yhtymäkohdista esimerkiksi seuraaviin ei ole haittaa: OpenShift, Confluence, JIRA, Fuse, 3scale, Magento ja Liferay.

Ambientialla toimit osana avointa, joustavaa ja vapaata työkulttuuria. Tarjoamme sinulle osaavan tiimin vankan tuen ja työyhteisön, josta ei huumoria puutu. Pääset kattavien työsuhde-etujen ja monenlaisen yhteisen tekemisen piiriin. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit.

Lähetä hakemus

Osoita kiinnostuksesi myyntitiimin tehtäviin täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen aiemmista saavutuksistasi ja siitä, mikä olisi unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla.