Haluamme porukkaamme erityisesti osaavia ja innostuneita sovelluskehityksen ammattilaisia, emmekä niinkään kiinnittyä tiettyyn työkaluun tai teknologiaan. Tunnet tekniikan, mutta ymmärrät myös asiakasta. Sinulla on mielipide siitä, mikä on paras väline kuhunkin projektiin, mutta osaat tehdä yhteistyötä myös isossa tiimissä, muiden kehittäjien kanssa. Pidät monimutkaisten ongelmien ratkaisemisesta, mutta ymmärrät myös sen että rutiinityötkin pitää tehdä.

Osaamisen ohella arvostamme vähintäänkin yhtä paljon innostunutta asennetta ja halua oppia. Bonuspisteitä saat harrastuneisuudesta alaa kohtaan ja kunnianhimosta löytää uusimmista kehityssuunnista ne parhaimmat tavat ratkaista asiakkaiden haasteita ja tuottaa säväyttäviä tuloksia.

Millaisia projekteja teemme?

Asiakaskuntamme on monipuolinen, ja käden jälkemme löytyy monenlaisista projekteista aina julkishallinnosta autokauppoihin. Ajoympäristönä toimii yhä useammin oma pilvi-infra, vaikka perinteisten virtuaalipalvelintenkin kanssa joutuu työskentelemään säännöllisesti. Kehitys tapahtuu enimmäkseen JVM-pohjaisilla teknologioilla mutta JavaScript nostaa myös päätään palvelinpuolella. Kehittäjät pääsevät vaikuttamaan teknologiavalintoihin, joten jo seuraavassa projektissasi voi olla käytössä sinun lempialustasi!

Pakollinen ”buzzword”-listaus – eli mm. tällaisiin asioihin voit meillä törmätä: pilviarkkitehtuuri ja mikropalvelut, SOA, REST, DevOps, Java, JavaScript, Node.js, Angular, React, Spring Boot, Grails, Atlassian, Magento, Liferay, Docker, Maven, Gradle, Bamboo, OpenShift, Scrum, Agile, Kanban.

Millainen työkulttuuri meillä on?

Ambientialla pääset osaksi avointa, joustavaa ja vapaata työkulttuuria. Arvostamme suoraa ja asiallista puhetta, ja jokaisen mielipidettä kuunnellaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit. Niinpä etätyö on meillä oikeasti arkipäivää ja tuo mukanaan arjen joustoa. Huippuluokan työvälineiden ja kattavien työsuhde-etujen lisäksi saat kaupan päälle osaavat ja huumorintajuiset kollegat.

Kiinnostuitko?

Hae sovelluskehityksen tehtäviimme täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Linkitä lomakkeelle ajantasalla oleva LinkedIn profiilisi tai liitä hakemuskirjeesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisätietoja kohtaan voit myös lisätä mahdollisen linkin omiin projekteihisi/koodiisi sekä kiteytyksen siitä, millaisiin tehtäviin tai projekteihin haluaisit päästä mukaan.

Mikäli olet urasi alkutaipaleella, kuulemme mielellämme, millaisissa projekteissa olet ollut mukana ja mikä on ollut oma roolistasi niissä. Projektit voivat olla koulun kautta tulleita, avoimen lähdekoodin projekteja tai muuten vain hyviä oppimiskokemuksia.