Tunnetko design patternit kuin omat taskusi, etkä luovu mahdollisuudesta päästä väittelemään uusimpien frameworkien paremmuudesta osaavien kollegoiden kanssa? Löydätkö yhteisen kielen asiakkaan kanssa ja olet sitä mieltä, että teknologia on vain väline matkalla kohti parempia palveluita? Jos rakastat kehittämistä ja ongelmien ratkaisua etkä kavahda haasteita, jätä meille avoin hakemus. Tutustumme jokaiseen hakemukseen ja olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopiva rooli avautuu!

Asiakaskirjomme on kattava ja monipuolinen, ja kädenjälkemme löytyy monenlaisista softakehitysprojekteista aina julkishallinnosta autokauppoihin. Pääasiallisena kehityskielenä on ollut Java ja sen kuumimmat herkut verkkokehityksestä, kuten ohjelmointikehykset Spring Boot ja Grails. Liferay-osaajille meiltä löytyy myös projekteja. Investoimme aktiivisesti pilvipohjaisiin ratkaisuihin ja kuulumme niihin harvoihin kotimaisiin yrityksiin, joilla on oma infra pilvipalveluiden tuottamiseen. Java ei ole kuitenkaan ainoa työkalu lähteä ratkaisemaan ongelmia, joten jos sinulta löytyy muun kielen erityisosaamista tai kiinnostusta, on sen käyttäminen mahdollista. Haluamme erityisesti osaavia ja innostuneita sovelluskehityksen ammattilaisia, emmekä niinkään kiinnittyä tiettyyn työkaluun tai teknologiaan.

Osaamisen ohella arvostamme vähintäänkin yhtä paljon innostunutta asennetta ja halua oppia. Bonuspisteitä saat harrastuneisuudesta alaa kohtaan ja kunnianhimosta löytää uusimmista kehityssuunnista ne parhaimmat tavat ratkaista asiakkaiden haasteita ja tuottaa säväyttäviä tuloksia. Erityisesti jos olet uran alkutaipaleella, muistathan kertoa meille hakemuksessasi, millaisissa projekteissa olet ollut mukana ja omasta roolistasi niissä! Projektit voivat olla koulun kautta tulleita, avoimen lähdekoodin projekteja tai muuten vain hyviä oppimiskokemuksia.

Ambientialla pääset osaksi avointa, joustavaa ja vapaata työkulttuuria. Arvostamme suoraa ja asiallista puhetta, ja jokaisen mielipidettä kuunnellaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit. Niinpä etätyö on meillä oikeasti arkipäivää ja tuo mukanaan arjen joustoa. Huippuluokan työvälineiden ja kattavien työsuhde-etujen lisäksi saat kaupan päälle osaavat ja huumorintajuiset kollegat!

Pakollinen ”buzzword”-listaus – eli tällaisiin asioihin voit meillä törmätä: Pilvi-arkkitehtuuri ja mikropalvelut, SOA, REST, DevOps, Java, JavaScript, Angular, React, Spring Boot, MVC, Grails, SQL, Atlassian, Magento, Liferay, Docker, Maven, Gradle, Bamboo, OpenShift, Git, Scrum, Agile, Kanban.

Lähetä hakemus

Osoita kiinnostuksesi sovelluskehityksen tehtäviin täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi mahdollisen linkin omiin projekteihisi/koodiisi, referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla.