Hei sinä verkkokaupan asiantuntija: haluatko olla mukana nostamassa digiajan kauppaa kokonaan uudelle tasolle? Meillä on tarjolla työmahdollisuuksia sekä verkkokauppakehittäjille että verkkokauppaliiketoiminnan ammattilaisille, jotka ymmärtävät asiakkaamme bisnestä ja tunnistavat kasvun mahdollisuudet. Jätä meille avoin hakemus, niin keskustellaan lisää. Tutustumme jokaiseen hakemukseen ja olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopiva rooli avautuu!

Ambientian verkkokauppatiimi on kasvava ja kansainvälinen 45 ammattilaisen joukko Suomessa ja Virossa. Asiakkainamme ovat maan johtavat eri alojen yritykset ja rakensimme muun muassa Suomen ensimmäisen autoverkkokaupan. Tiimissämme rakennetaan asiakkaille monikerroksisia verkkokaupparatkaisuja ja tavoitteenamme on asiakkaan kaupankäynnin lisääminen läpi koko arvoketjun.

Työssämme käytämme tällä hetkellä PHP-pohjaista Magentoa sekä Zendiä. Myös MySQL sekä HTML5/CSS3/JS kuuluvat palettiin. Näiden osaamisesta on verkkokauppakehittäjälle luonnollisesti etua, mutta tarvittaessa opetamme tarvittavat teknologiat. Arvostammekin osaamisen ohella vähintään yhtä paljon innostunutta asennetta ja halua oppia! Bonuspisteitä saat harrastuneisuudesta alaa kohtaan ja kunnianhimosta löytää uusimmista kehityssuunnista ne parhaimmat tavat ratkaista asiakkaiden haasteita ja tuottaa säväyttäviä tuloksia. Erityisesti jos olet uran alkutaipaleella, muistathan kertoa meille hakemuksessasi, millaisissa projekteissa olet ollut mukana ja omasta roolistasi niissä.

Ambientialla toimit osana avoimen, joustavan ja vapaan työkulttuurin organisaatiota. Tarjoamme sinulle osaavan tiimin vankan tuen ja työyhteisön, josta ei huumoria puutu! Pääset kattavien työsuhde-etujen ja monenlaisen yhteisen tekemisen piiriin. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit. Niinpä etätyö on meillä oikeasti arkipäivää ja tuo mukanaan arjen joustoa.

Lähetä hakemus

Osoita kiinnostuksesi verkkokauppaliiketoiminnan tehtäviin täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi mahdollisen linkin omiin projekteihisi/koodiisi, referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla.