Minkälainen paikka on auki?

Etsimme nyt Agile Enterprise Solutions -yksikköömme uutta kollegaa Helsinkiin, Hämeenlinnaan tai Tampereelle digitalisoimaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Olemme saavuttaneet upeita tuloksia jo mm. Veikkauksen, Finnairin, Meyerin, Konecranesin ja Nesteen kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana laajamittaisella perehdytyksellä. Saat mahdollisuuden tehdä töitä vapaasti niin asiakkaalla, toimistolla kuin etänä.

Tyypillisessä asiakasprojektissa olet mukana jo tarjouksen tekemisestä projektin päätökseen asti, jonka jälkeen siirrytään jatkuvan kehityksen vaiheeseen. Työtehtävät sisältävät työmääräarvioiden tekemistä, workshopien pitämistä asiakkaille, konsultaatiota, Confluencen konfigurointia ja projektihallintaa ketterästi.

Millaista osaajaa kaipaamme?

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaille Confluencen pohjalle mm. tietämyskantoja, Wiki-sivustoja, työskentelytiloja tiimeille, Intranettejä, Extranettejä ja dokumentointijärjestelmiä. Jos Confluence on sinulle jo perusteiden osalta tuttu ja sinulta löytyy mahdollisesti myös osaamista liittyen edellä mainittuihin ratkaisuihin, ovat lähtökohtasi jo kunnossa. Arvostamme myös kokemusta Confluencen lisäosien tuntemuksesta ja kyvystä soveltaa niitä erilaisiin asiakastarpeisiin. Kaikenlainen CSS-, HTML-, skriptaus- ja Java-osaaminen on ehdotonta plussaa. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy vielä graafista silmää esimerkiksi Intranetin ulkoasun suunnitteluun tai vaikkapa tietämyskantojen pohjaksi!

Työskentelemme paljon asiakasrajapinnassa ja asiakkaamme edustavat lähes kaikkia toimialoja aina laivanrakennuksesta digitaaliseen markkinointiin ja mobiililaitteiden testauksesta mobiilipelien kehitykseen. Asiakkaan puolella yhteyshenkilönä voi olla esimerkiksi viestintäjohtaja, tietohallintopäällikkö tai asiakaspalvelujohtaja, joten tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista pelisilmää.

Kiinnostuitko?

Hae kyseiseen tehtävään nyt täyttämällä oheinen lomake huolellisesti! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kannattaa siis tarttua toimeen hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä, 21.10.!

Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, millaista lisäarvoa juuri sinä voisit omalla osaamisellasi tuoda niin meille kuin asiakkaillemme. Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Haluatko tietää lisää?

Tutustu ihmeessä blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme (LinkedInFacebookTwitter ja Instagram) saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä! Voit myös lukea lisää AES-porukasta ja jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot vapaasti osaamisestasi! Käymme läpi kaikki hakemukset ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin jatkon suhteen.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Pidämme työntekijöistämme huolta niin työsuhde-eduin (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laaja tapaturmavakuutus, maksuton lakineuvonta) kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa.