Meillä on tarjolla useampia eri rooleja sen mukaan, mitä osaat tai mihin mieltymyksesi kohdistuvat. Myöhemmin alla listattuna niistä osa. Ethän kuitenkaan hätkähdä, jos mieleistäsi roolia ei listalta löydy – haluamme silti tutustua sinuun. Siispä kerro meillä, täyttämällä tietosi oikean laidan hakulomakkeelle, millaiseen rooliin sinulla olisi meille annettavaa.

Mitä CX meillä käytännössä tarkoittaa?

CX-liiketoiminta meillä Ambientilla käsittää joukon asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan digitaalista murrosta. Olemme siis digitaalisen kaupankäynnin, myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun näkemyksellinen uudistaja, joka auttaa yrityksiä parantamaan asiakashankintaa ja -uskollisuutta sekä optimoimaan näihin liittyviä prosesseja, tietojärjestelmiä ja palveluita. Asiantuntemukseemme luottavat esimerkiksi A-Katsastus, Autoverkkokauppa, Elenia, Foodstock, Halonen Carlson, HSY, Kekäle, Meyer, Savonlinja sekä Suomen Palloliitto.

Näihin ja muihin kiinnostaviin caseihimme pääset tutustumaan lisää täältä.

Millaisia tehtäviä meillä on tarjolla juuri nyt? 

Roolisi voi olla esimerkiksi:

 • Koodaavana CX-arkkitehtina
 • Johtavana CX-ratkaisukonsulttina
 • Kaupallisen tuotetiedon hallinnan (Product Information Management) asiantuntijana
 • Liiketoimintamuotoilija tai Retail-puolen parhaat käytännöt tuntevana UX- ja UI-suunnittelijana
 • Teknisen palvelukehityksen asiantuntijana
 • Martech-konsulttina

Miksi juuri meille?

Monestakin syystä! Sen lisäksi, että meillä pääsee nauttimaan tiiviin yhteisön yhteenkuuluvuudesta pääset mukaan merkitykselliseen rooliin asiakkaiden menestystä varmistamaan. Hyppäät mukaan kokeneeseen, toisiaan tsemppaavaan CX-liiketoiminnan tiimiin laajentamaan ja jakamaan osaamistasi sekä ravistelemaan tottuja toimintamallejamme.

Palkan ja huumorintajuisten kollegoiden lisäksi kaupan päälle tulee toki muutakin:

 • Täysi lounasetu ilman omavastuuta
 • Liikunta- ja kulttuurietu kahdesti vuodessa
 • Erittäin kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Kattava työterveyshuolto
 • Ilmainen lakimiespalvelu
 • mahdollisuus työsuhdepyörään
 • Vapaa etätyökulttuuri

Arvostamme sitä, että elämässä on muutakin kuin työ ja haluamme antaa tilaa sen toteutumiselle. Jos tuntuu siltä, että lenkki, imurointi tai vaikka leffahetki keskellä päivää rytmittää tekemistäsi sopivalla tavalla, olet vapaa muotoilemaan päiväsi sen mukaan. Voit myös vapaasti valita mistä työskentelet.

Ja mitä työkavereihin tulee – they rock! Olemme moniäänisiä ja uteliaita kehittymään. Käy ihmeessä tutustumassa tuleviin työkavereihisi Mattiin ja Kalleen alta.

Matti: ”Päivittäiseen työhöni kuuluu pääasiassa verkkokauppojen teknisten ratkaisujen suunnittelua ja niiden toteuttamista. Tällä hetkellä työpöydälläni on integraatio verkkokaupan ja ERP-järjestelmän välillä. Ratkaisu perustuu AWS:n serverless -teknologiaan. Toimimme samassa tiimissä asiakkaan kanssa ja keskustelemme päivittäin.”

Kalle: ”Työskenten tiiviisti asiakkaan avainhenkilöiden kanssa tunnistaen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon digitaalisia mahdollistajia. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa tuotamme teknologian reunaehdot ja asiakkaan tilanteen huomioivan etenemissuunitelman ja tavoitteita kuvaavat lopputulemat. Päivittäisiin työtehtäviini kuuluu asiakastapaamisten ja työpajojen lisäksi myös meidän Advisory & Design kompetenssin ja tarjoomien kehittäminen. Osallistun tarjousten tekoon ja myyntityöhön, varmistaen että liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen tulokulmat huomioidaan asiakasdialogissamme.”

Voit myös tutustua muihin potentiaalisiin kollegoihin niin videoiden kuin uratarinoiden kautta urasivuillamme. Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitätähtikuvaajia, polkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200. Tutustu ihmeessä myös sosiaalisen median kanaviimme ja hae meille jo tänään!