Minkälainen paikka on auki?

Etsimme nyt Agile Enterprise Solutions -yksikköömme uutta kollegaa Helsinkiin, Hämeenlinnaan tai Tampereelle digitalisoimaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Olemme saavuttaneet upeita tuloksia jo mm. Veikkauksen, Finnairin, Meyerin, Konecranesin ja Nesteen kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana laajamittaisella perehdytyksellä. Saat mahdollisuuden tehdä töitä vapaasti niin asiakkaalla, toimistolla kuin etänä.

Tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ja vuorovaikutteisia ratkaisuja mm. liiketoiminnan prosessien hallintaan sekä sisäisen kommunikaation ylläpitämiseen. Työssäsi saat tavata uusia ihmisiä ja toteuttaa heidän kanssaan asioita, jotka parantavat prosessia, lopputuotetta tai vaikkapa kannattavuutta. Työpäivissäsi on paljon vaihtelua, niin projektien pituuksien (päivistä vuosiin) kuin asiakkaiden tarpeidenkin (esim. koulutus tai kokonaisuuden hallinnan parantuminen) suhteen.

Millaista osaajaa kaipaamme?

Työtehtävät sisältävät sekä ohjelmistotuotteiden elinkaarenhallinnan konsultointia (Application Lifecycle Management, ALM) että erilaisten prosessien digitalisointia (määrittämistä, toteuttamista ja ”hieromista” yhdessä asiakkaiden sidosryhmien kanssa). Atlassianin tuotteiden tuntemuksen lisäksi arvostammekin aikaisempaa kokemusta ketteristä ohjelmistoprojekteista joko projektinhallinnan tai konfiguraationhallinnan näkökulmasta sekä intohimoa ratkaista ongelmia ja asiakkaiden haasteita.

Asiakkaan puolella yhteyshenkilönä voi olla esimerkiksi viestintäjohtaja, tietohallintopäällikkö tai asiakaspalvelujohtaja, joten tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista pelisilmää. Kuulut osaksi tiimiä – oikeastaan useampaankin – mutta asiakkaiden luona työskennellessäsi vastaat siitä mitä ja miten teet, millaisen kuvan jätät sekä itsestäsi että Ambientiasta yrityksenä, ja miten vastaat asiakkaiden odotuksiin ja vaatimuksiin. Järjestelmien integroinnissa ja digitalisaatiotehtävissä olemme käyttäneet mm. seuraavia työkaluja: SQL, Java, Perl, Python, JavaScript ja CoffeeScript.

Kiinnostuitko?

Hae kyseiseen tehtävään nyt täyttämällä oheinen lomake huolellisesti! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kannattaa siis tarttua toimeen hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä, 21.10.!

Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, millaista lisäarvoa sinä voisit omalla osaamisellasi tuoda niin meille kuin asiakkaillemme. Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Haluatko tietää lisää?

Tutustu ihmeessä blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme (LinkedInFacebookTwitter ja Instagram) saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä! Voit myös lukea lisää AES-porukasta ja jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot vapaasti osaamisestasi! Käymme läpi kaikki hakemukset ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä jatkon suhteen.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Pidämme työntekijöistämme huolta niin työsuhde-eduin (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laaja tapaturmavakuutus, maksuton lakineuvonta) kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa.