Hei sinä visuaalista silmää omaava käyttöliittymien käsityöläinen: verkkokauppatiimiimme etsitään lisävahvistusta osaavasta front-end-kehittäjästä!

Työtehtäviisi kuuluu hiukan osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen muun muassa front-end-kehitys, käyttöliittymä- ja interaktiosuunnittelu sekä ulkoasun suunnittelu. Verkkokauppatiimimme kehittää ketterästi ja pyrimme aina parantamaan toimintaamme. Tapaamme porukalla viikoittain ja suuntaamme yhteisen maalin aina seuraavaan kehityskohteeseen. Tavoitteenamme on luoda kestävä kumppanuus jokaisen asiakkaamme kanssa, minkä seurauksena projektit ovat pitkäkestoisia ja ne toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa ja huumorintajuista työyhteisöä. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä jaksamista. Meillä etätyö on aidosti arkipäivää ja ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Joustavat työajat ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Saat ammattitaitoisen ja kehittymishaluisen tiimin tuen työllesi ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Ambientian toimintoja eteenpäin. Ambientian verkkokauppayhteisö toimii seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Vaikka pääsääntöisesti toimitkin oman lähitiimisi kanssa, on yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen meille tärkeää! Keskustelemme, niin työstä kuin muustakin, päivittäin, ja tapaamme toisiamme useasti vuodessa.

Menestyäksesi tehtävässä tärkeimmät ominaisuudet ovat uuden oppiminen, hyvät sosiaaliset taidot ja kyky mukautua erilaisiin ympäristöihin ja tiimeihin. Tässä tehtävässä korostuvat HTML5, CSS3 ja JavaScript-osaaminen sekä siihen liittyvän ekosysteemin tunteminen. Toivomme osaamista moderneista frameworkeista ja kirjastoista kuten Angular, React tai Vue.js. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös Sassia, CSS-frameworkejä (esim. Bootstrap) sekä Photoshopia. Jos pitäisi valita, niin olet ennemmin tekninen taituri kuin konseptuaalinen visiönääri. Myös palvelinpuolen ohjelmointitaidoista ja verkkokauppa-alustojen tuntemuksesta on hyötyä työssäsi. Tällä kertaa haemme henkilöä, joilla on jo mielellään useiden vuosien kokemus vastaavista tehtävistä. Projektimme saattavat olla välillä haastavia ja kinkkisiäkin, mutta tulet takuulla oppimaan uutta!

Avainsanoja: verkkokauppa, front-end-kehitys, käyttöliittymäkehitys, CSS, JavaScript, PWA

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tutustu blogeihimme ja asiakascaseihimme saadaksesi hieman lisää kuvaa meistä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävään viimeistään 26.6. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Voimme halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasallaKäsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen!