Graafisen suunnittelun harjoittelija

Etsimme harjoittelijaa palvelumuotoilu-tiimiimme Helsinkiin

Graafisen suunnittelun harjoittelija

Kiinnostaako digitaalisten palveluiden muotoilu? Ajatteletko sinäkin, että palvelumuotoilu on digitaalisten tuotteiden muotoilun keskiössä ja visuaalinen suunnittelu on tärkeä bränditekijä. Tule mukaamme innostamaan asiakkaitamme muotoilemaan lähitulevaisuuden menestystä! Meistä hyvä palvelu on tärkein liiketoimintaa edistävä tekijä.

Haemme Service Design -tiimiimme Helsinkiin innokasta ja idearikasta graafisen suunnittelun tai palvelumuotoilun harjoittelijaa.

Etsimme sinua, taitava ja luova tekijä, jolla on mielellään aikaisempaa työkokemusta visuaalisesta suunnittelusta ja palvelumuotoilusta sekä näiden toteutuksesta. Hallitset myös erilaiset taittotyöt printtiin ja webiin, sillä toteutat tarvittaessa ikoneja, kuvapankkeja, presentaatioita ja muita visuaalisia materiaaleja asiakkaille yhdessä tiimin kanssa. Kokemus tuote- ja mainoskuvien käsittelystä on sinulle niin ikään eduksi!

Harjoittelun toivottu aloitus on huhtikuussa ja kesto 6 kk. Harjoittelu on palkallista. Harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi maisterivaiheen opiskelijalle, mutta otamme huomioon myös vastavalmistuneet!

Toivomme sinulta

- Graafisen suunnittelun, palvelumuotoilun tai muun soveltuvan oppialan edistyneitä (ylempiä) korkeakouluopintoja

- Kokemusta sosiaalisen median sisällön ja kuvamateriaalien tuottamisesta (Facebook, Instagram, Pinterest, MailChimp)

- Adobe CC-ohjelmien (InDesign, Illustrator, Photoshop) vahvaa osaamista – Sketchin tai vastaavan ohjelman hallinta olisi hieno lisä!

- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta

- Huolellista, luotettavaa, vastuuntuntoista ja itsenäistä työskentelyotetta

- Suomen ohella englannin sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista

Aikaisempi työskentely digitaalisten tuotteiden ja verkkokauppojen parissa katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa 20-vuotiaassa yrityksessä, jossa on innostava ja mutkaton työilmapiiri sekä positiivinen tekemisen meininki. Tervetuloa mukaan tekemään Ambientiasta paras digitaalisia palveluja tarjoava talo!

Hae tehtävään

Hae paikkaa viimeistään 27.3. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi mahdollisen linkin portfolioosi, tiedon sopivasta harjoittelun aloitusajankohdasta sekä siitä, oletko oikeutettu oppilaitoksesi maksamaan harjoittelutukeen tai TE-toimiston palkkatukeen.

ambientia

Työpaikat

Mitä haluaisit saavuttaa seuraavaksi?

Great Place to Work

Huippuporukassa on helppo onnistua. Olisitko sinä tuleva ambientialainen? Tällä hetkellä haemme joukkoomme seuraavia osaajia:

Avoin hakemus: verkkokaupat

Avoin hakemus: sovelluskehitys

Senior DevOps Specialist

Systems Specialist