Haemme nyt Junior Systems Specialistia avustamaan osaavaa Cloud Services -tiimiämme, jossa vastataan laajoista Linux-ympäristöistä ja sovelluskokonaisuuksista sekä toteutetaan kattavia ja skaalautuvia palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Tulet työskentelemään osana reilun 15 hengen tiimiä, jossa huolehditaan Ambientian palveluiden ja palvelinympäristöjen kehittämisestä, toimivuudesta ja tukitoiminnoista. Pääset toimimaan uusimpien virtualisointi- ja container-teknologioiden parissa hyödyntäen pitkälle kehittyneitä tallennus- ja verkkoratkaisuja.

Lähtökohtaisesti työ on arkipäivisin tapahtuvaa tuntityötä, mieluiten ainakin yksi kokonainen päivä per viikko. Kokemuksesi karttuessa ja toimintamme kasvaessa tehtävänkuvaasi voidaan räätälöidä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Voit varautua törmäämään työssäsi muun muassa seuraaviin teknologioihin: Linux, Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Docker, OpenShift, Terraform, Ansible, Puppet, MySQL, PostgreSQL. Olemme Red Hatin strateginen kumppani Suomessa ja käytämme laajasti Red Hatin teknologioita.

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa, huumorintajuista ja kasvuhakuista kulttuuria. Arvojemme mukaisesti kommunikoimme avoimesti ja kannustamme haastamaan sekä toisiamme että asiakasta tavoitteena menestyä ja kehittää bisnestä yhdessä. Pääset työskentelemään kovan luokan osaajien kanssa projekteissa, joissa takuulla opit uutta. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä viihtymistäsi. Hajautettuna organisaationa etätyöt ovat myös yksi luonnollisista työskentelytavoistamme.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta Linux- ja tietoliikenneympäristöistä, joko aikaisemman työkokemuksen, opiskeluprojektien tai harrastuksien kautta. Saat työllesi tiimisi ja koko työyhteisön tuen, mutta sinun tulee pystyä toimimaan myös oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Ambientialla arvostetaan työkaveria, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja halua jakaa omaa osaamistaan tiimissä – huumorintajua unohtamatta. Halu ja kyky oppia uutta on tärkeää, jotta pysymme mukana kehityksen eturintamassa.

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä noin 170 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Toivomuksemme on, että pääset aloittamaan työt mahdollisimman pian. Toivottu työskentelypaikkakunta on joko Tampere tai Helsinki. Tervetuloa mukaan!

Tutustu blogeihimme ja asiakascaseihimme saadaksesi hieman lisää kuvaa meistä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävään viimeistään 22.4. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi tuntipalkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Kerro myös teknisestä osaamisestasi soveltuvin osin. Voimme halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen!