Käyttöliittymä­suunnittelija

Joensuulaiset käyttöliittymäsuunnittelijat huomio: paikka auki osaavassa tiimissä!

Käyttöliittymäsuunnittelija

Hei sinä visuaalista silmää omaava käyttöliittymäsuunnittelija: Voisiko tässä olla seuraava siirtosi! Yrityksemme kasvu jatkuu ja etsimme nyt Joensuun toimipisteellemme osaavaa ja hyvää tyyppiä työskentelemään osana tiivistä ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä.

Työtehtäviisi kuuluu hiukan osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen muun muassa prosessien suunnittelu, käyttöliittymä- ja interaktiosuunnittelu sekä prototypointi. Responsiivinen suunnittelu on sinulla hallussa ja erilaisten suositusten kuten saavutettavuusvaatimusten soveltaminen näkyy kädenjäljessäsi.

Käyttöliittymäsuunnittelijan työnkuva on Ambientialla monipuolinen ja vastuullinen ja sinulla on paljon liikkumatilaa suhteessa käytettäviin työvälineisiin ja ohjelmistoihin. Projektitiimien kokoonpano vaihtelee projektista toiseen ja pääset työskentelemään vaihtelevasti eri osaajien kanssa. Projektin suunnitteluvaiheessa teet tiivistä yhteistyötä palvelumuotoilijoiden kanssa, jolloin pääset jo alusta lähtien vaikuttamaan palvelussa käytettäviin ratkaisuihin. Projektin toteutusvaiheessa käyttöliittymäsuunnittelijat ovat monessa mukana: Vastaat omalta osaltasi niin toiminnallisuuksien lopullisesta suunnittelusta ja toteutuksesta kuin sivuston rakentamisesta ja asiakkaan lisäohjeistamisesta koulutuksien jälkeen.

Ambientialla toimit osana avoimen kulttuurin organisaatiota: tarjoamme sinulle osaavan tiimin vankan tuen ja työyhteisön, josta ei huumoria puutu! Pääset kattavien työsuhde-etujen ja monenlaisen yhteisen tekemisen piiriin. Liukuva työaika ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit, ja suhtaudumme myönteisesti etätyöhön. Perehdytämme hyvin tehtävään ja Ambientiaan, tarjoamme toimivat työvälineet ja tuemme sinua oman osaamisesi kehittämisessä.

Toivomme sinulta

Painotamme rekrytoinneissamme perinteisesti kehitysmyönteistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua ketterästi uutta. Lisäksi tässä tehtävässä HTML5 ja CSS3 -osaaminen on tärkeää. Samoin toivomme AngularJS:n sekä natiivi JavaScriptin tai jQueryn hallintaa. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös Sassia, CSS-frameworkejä (esim. Bootstrap) sekä Photoshopia. Enemmin tai myöhemmin tulet todennäköisesti törmäämään Liferayhin, jonka sen saloihin meiltä löytyy sertifioidut kouluttajat omasta takaa, mikäli ratkaisu ei ole entuudestaan tuttu. Tällä kertaa haemme henkilöä, joilla on jo mielellään useiden vuosien kokemus vastaavista tehtävistä. Projektimme saattavat olla välillä haastavia ja kinkkisiäkin, mutta takuulla sitäkin palkitsevampia.

Ambientia on 20-vuotias, 150 asiantuntijan kasvuyritys, jossa on kiva tehdä töitä. Toimimme viidellä paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi meillä on toimistot Tartossa ja Tallinnassa.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lähetä hakemus

Hae tehtävään viimeistään 24.4. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

ambientia

Työpaikat

Mitä haluaisit saavuttaa seuraavaksi?

Great Place to Work

Huippuporukassa on helppo onnistua. Olisitko sinä tuleva ambientialainen? Tällä hetkellä haemme joukkoomme seuraavia osaajia:

Avoin hakemus: verkkokaupat

Avoin hakemus: sovelluskehitys

Verkkokauppakehittäjä