Kiinnostaako sinua haastava ja vastuullinen työtehtävä, jossa tiiminveto ja tekniset asiantuntijatehtävät yhdistyvät? Nykyisen ylläpitotiimimme esimiehen lähtiessä kohti uusia haasteita etsimme joukkoomme kehittämishaluista ja palveluhenkistä esimiestä Cloud Services -tiimiin.

Tarjoamme sinulle takuulla vaihtelevia työpäiviä, mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja työyhteisön, josta ei huumoria ja asennetta puutu. Vastaat jatkuvien palveluiden tuottamisesta asiakkaille sekä jatkuvien palveluiden kehittämisestä. Henkilö toimii myös lähiesimiehenä jatkuvia palveluita tuottavalle ryhmälle. Esimiestehtäviin kuuluu muun muassa tiimiläisten osaamisen kehittämisen tukeminen, työnteon esteiden poistaminen, rekrytointi ja onboarding. Lisäksi työtehtäviin kuuluu resursointia, asiakasyhteydenpitoa ja sidosryhmätyöskentelyä. Vaikka vastaantulevat tilanteet voivat välillä olla kinkkisiä, ovat ne takuulla sitäkin palkitsevampia! Tukenasi on Ambientian esimiesporukan lisäksi koko muu työyhteisö ja pääset monenlaisen yhteisen tekemisen ja koulutusten piiriin.

Tiimisi on hajautettu eri paikkakunnille ja Ambientialla töitä tehdään aidosti paikasta riippumatta luottamukseen perustuen. Osaamista ja kuulumisia vaihdetaan säännöllisesti etäpalavereissa tai kasvokkain: dailyt, weeklyt ja monthlyt kokoavat porukan kasaan ja viime kädessä videoneuvottelun tausta tai jaetun kalenterin palaverit kertovat sen, missä työkaveri tänään tekee töitä. Liukuva työaika ja vapaa etätyöpolitiikka pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Viihdyt meillä, mikäli arvostat avointa ja mutkatonta meininkiä, uuden oppimista yhdessä muiden kanssa ja luottamuksen kulttuuria.

Tehtävässä menestyy joustava ja ratkaisuhakuinen tekijä, jolla on jo useita vuosia työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä ja sopivasti jämäkkyyttä. Tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti niin asiakkaiden kuin sisäisten yhteistyötahojen kuten oman tiimin asiantuntijoiden ja muiden liiketoimintojen kanssa. Pidät muutoksesta ja innostut kasvusta etkä kavahda prosessien ja ratkaisujen kehittämistä. Sinulla on käytännön kokemusta ylläpitotehtävistä ja jatkuvista palveluista sekä aiempaa esimieskokemusta. Olet kuin kotonasi Linux-ympäristössä, mutta tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä! Asiakasprojektiemme luonteesta johtuen tehtävässä toimiminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Olemme Red Hatin strateginen kumppani Suomessa ja käytämme laajasti Red Hatin teknologioita. Voit varautua törmäämään työssäsi mm. seuraaviin teknologioihin: OpenShift, Docker, Ansible, Puppet, Linux, MySQL, PostgreSQL, Git, Spring Boot, Liferay, Amazon Web Services.

Työsuhde on vakituinen ja koska tiimin jäsenet työskentelevät Tampereella, Helsingissä ja Hämeenlinnassa, toivomme myös sinun pääasiallisen työpisteen olevan jossakin näistä.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.

Tutustu ihmeessä blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme (LinkedInFacebookTwitter ja Instagram) saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä! Voit myös tutustua mahdollisiin tuleviin tiimiläisiin LinkedIn:ssä: JaniMikaOssi ja Timo.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 30.11. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuprosessin aikana.

Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit ja kiteytyksen siitä, miksi olisit oikea henkilö tehtävään. Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Etsimme samaan tiimiin nyt myös ammattitaitoista Systems Specialistia huolehtimaan Ambientian palveluiden ja palvelinympäristöjen kehittämisestä, toimivuudesta ja tukitoiminnoista!