Koodaatko internettiä? Hallitsetko jonkun tietyn sovelluspinon* kattavasti? Haluatko kehittyä siinä paremmaksi ja samalla mahdollisesti laajentaa omaa osaamisaluettasi webbikehityksen saralla entisestään? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, meidän pitäisi jutella!

Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoisia projekteja, joiden parissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi haluamaasi suuntaan. Olemme huumorintajuinen ja utelias työyhteisö, jossa uusi tulokas otetaan lämpimästi vastaan. Pääset osaksi useampaa ryhmää: kuulut oman toimistosi porukkaan, ajoittain vaihteleviin projektitiimeihin ja mikä tärkeintä, Ambientian sisäiseen sovelluskehittäjien yhteisöön. Yhteisöön, jossa innostuneet kehittäjät eri tiimeistä ja toimipisteiltä vaihtavat ajatuksiaan päivänpolttavista aiheista sekä softakehitykseen että yleiseen maailmanmenoon liittyen. Tiedon jakamista ja yhdessä oppimista varten olemme järjestäneet myös sisäisiä Ambientia Open Tech Day -päiviä, joiden aikana tutustumme yhdessä uusiin teknologioihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kehittäjien chat-ryhmissä käydään vilkasta keskustelua, ja kynnys kysyä myös toisella paikkakunnalla työskentelevän kollegan näkökulmaa tai apua asioihin on matala.

Pidämme työntekijöistämme huolta niin työsuhde-eduin (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laaja tapaturmavakuutus, maksuton lakineuvonta) kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Voit työskennellä Helsingin, Tampereen, Hämeenlinnan, Turun tai Joensuun toimistolta käsin.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tutustu blogiimme saadaksesi lisää kuvaa meistä.

* Sovelluspinoihimme kuuluu yleisimmin esimerkiksi Java, React, Angular, OpenShift jne.

Kiinnostuitko?

Voit kysyä lisää tehtävästä ja Ambientialla työskentelystä Senior Software Developer Laurilta, joka juttelee kanssasi mielellään Ambientian Facebook-chatissa 7.9. klo 14–15, 12.9. klo 15–16 ja 19.9. klo 15–16.

Hae tehtävään viimeistään 27.9. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit ja linkin omiin ohjelmointiprojekteihisi (esim. Githubissa) sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!