Työssämme yhdistyy ihmisymmärrys, liiketoiminta ja teknologia

Meillä Ambientialla suunnitellaan, tutkitaan, rakennetaan ja kehitetään yhdessä – olemme kehittyneet 24 vuoden taipaleen aikana softatalosta  liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritykseksi. Luomme asiakkaillemme konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Asiakaskuntamme onkin monipuolinen ja kättemme jälki näkyy monenlaisissa projekteissa julkisen sektorin eri toimijoista esimerkiksi autoverkkokauppa.fi:n kaltaisiin oman alansa edelläkävijöihin.

Ratkaisuja paikkariippumattomasti

Asiakkaillemme tekemissämme ratkaisuissa käytämme usein sekä julkisten pilvien tarjoamia, pilvinatiiveja tekniikoita kuin valikoimaa parhaaksi koettuja avoimen lähdekoodin teknologioita. Alustateknologioiden puolella suosimme moderneita, ohjelmisto-ohjattavia ratkaisuja ja konttiteknologioita, silloin kun se on projektin kannalta järkevää. Olemme Atlassianin ja Red Hatin strateginen kumppani ja käytämme laajasti heidän teknologioitaan tuottamissamme ratkaisuissa.

Etätyö on meillä arkipäivää ja paikkariippumaton työskentely onkin tarjonnut useille ambientialaisille joustoa omaan arkeen. Meillä saa itse valita debuggaileeko mielummin kotisohvalta käsin vai hakeeko piristystä arkeen joltain viidestä toimistostamme tai vaikkapa Costa Del Solin auringosta syksyn edetessä ja päivien pimentyessä. Kattavien työsuhde-etujen lisäksi saat kaupan päälle osaavat ja huumorintajuiset kollegat.

Millaista osaajaa etsimme?

Työnkuvaasi alusta-arkkitehtinä kuuluu teknisenä asiantuntijana toimimista projekteissa sekä tiimisi toiminnasta huolehtimista ja tiimin jäsenten tukemista. Yhdessä ohjelmistoarkkitehtien ja sovellusasiantuntijoiden kanssa osallistut uusien ratkaisujen ja projektien suunnitteluun jo tarjousvaiheesta lähtien. Vastuullasi on erityisesti huolehtia siitä, että toteutettavien ratkaisujen pohjalla on asiakkaan tarpeiden ja Ambientian strategian mukainen, moderni tekninen alusta, jonka päälle on hyvä rakentaa.

Arvostamme aiempaa kokemusta Linux-palvelinympäristöistä, julkipilvistä ja konttiteknologioista. Erityisen kirkkaina sulkina hatussa erottuvat kokemus tiimin- tai projektien vetämisestä sekä ymmärrys teollisuudesta toimialana. Asiakasprojektiemme luonteen vuoksi suomen kielen taidon tulisi olla minimissään CERF B2/C1.

Mihin tulevaisuus sinut vie?

Mikäli mieltäsi kutkuttavat uudet haasteet ja suuntanasi voisi olla alusta-arkkitehdin tehtävät Ambientialla, hae viimeistään 16.8.2020 täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitäthän lomakkeelle myös CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi. Lisätietoja kohtaan toivomme, että lisäät selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään sekä palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit.

Käymme hakemuksia läpi hakuajan päätyttyä palattuamme kesälomilta. Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa 15.9 tai sopimuksen mukaan syksyn aikana. Olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen elokuun loppuun mennessä.

Haluatko tutustua meihin lisää?

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään HR specialistimme, Jenni Heinonen 16.7. klo 13-14 numerosta 040 834 3382. Tutustu ihmeessä myös blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme:

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/ambientia

Facebook https://www.facebook.com/ambientia

Instagram https://www.instagram.com/ambientiaoy/

Twitter http://www.twitter.com/ambientia

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 20,2 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 190 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Tallinnassa.  Ambientia on perustettu vuonna 1996.