Kiinnostaako sinua haastava ja vastuullinen rooli alustojen pystytyksen ja operoinnin parissa? Entä työskentely monipuolisissa verkkopalveluprojekteissa niin yksityisen kuin julkisen sektorin asiakkaiden parissa?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi mielenkiintoisissa asiakasprojekteissamme sekä huolehtimaan verkkopalveluprojektien arkkitehtuuriratkaisuista ja niiden tarkoituksenmukaisuudesta projektin elinkaaren eri vaiheissa. Siinä missä sovellusarkkitehdin linssi tarkentuu projektin sovelluspinoon, sinun fokuksesi on alustapinossa. Omalla työlläsi edesautat merkittävästi projektin onnistumista ja toimit yhdistävänä tekijänä eri tahojen välissä.

Projektin alkuvaiheessa työskentelet tiiviisti myyntikonsulttien tukena ja olet kertomassa, millaiset teknologiset ratkaisut ovat ylipäänsä suositeltavia ja mahdollisia – sekä asiakkaan että Ambientian etu huomioiden! Suunnitteluvaiheessa osallistut aktiivisesti käytännön toteutuksen suunnitteluun ja toteutusvaiheessa joko tuet asiantuntijoiden työtä tai olet itse mukana yhtenä toteuttajista. Olet lähes päivittäin tekemisissä Ambientian asiakkaiden kanssa. Saat rinnallesi samassa roolissa toimivia kollegoita ja koko työyhteisö tukee sinua työssäsi.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla käytännön kautta hankittua työkokemusta laajoista Java-pohjaisista järjestelmistä ja relaatiotietokannoista. Vaikka et olisi omalta taustaltasi koodari, ymmärrät kuitenkin, miten ohjelmistoja kehitetään ja ylläpidetään läpi niiden elinkaaren. Olet kuin kotonasi Linux-ympäristössä ja sinulla on kokemusta pilvinatiiveista teknologioista. Seuraat alan kehitystä aktiivisesti ja olet motivoitunut oppimaan koko ajan uutta.

Työyhteisössämme puhumme suoraan, mutta asiallisesti. Viihdyt meillä, mikäli pidät huumorintajuisista työkavereista, uuden oppimisesta yhdessä muiden kanssa ja joustavista työskentelymahdollisuuksista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oppimiskykyä ja halua auttaa tiimikaveriakin onnistumaan. Asiakasprojektiemme luonteesta johtuen toivomme, että osaat puhua ja kirjoittaa sujuvaa suomea, ja sinulta taipuu myös englannin kieli.

Olemme Red Hatin strateginen kumppani Suomessa ja käytämme laajasti Red Hatin teknologioita. Voit varautua törmäämään työssäsi mm. seuraaviin teknologioihin: OpenShift, Docker, Ansible, Puppet, Linux, MySQL, PostgreSQL, Git, Spring Boot, Liferay, Amazon Web Services. Lista elää ja päivittyy luonnollisesti koko ajan. Pääset myös halutessasi vaikuttamaan, millaisten teknologioiden parissa teemme töitä tulevaisuudessa. Tietyn teknologian osaamista enemmän painotamme kuitenkin asennetta: olet valmis syventämään osaamistasi tilanteen vaatiessa – ja alalle tyypillisesti opittavaa tulee lisää koko ajan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana laajamittaisella perehdytyksellä ja koulutuksilla. Voit työskennellä millä tahansa Suomen toimipisteistämme (Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku tai Joensuu). Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Pidämme työntekijöistämme huolta niin työsuhde-eduin (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laaja tapaturmavakuutus, maksuton lakineuvonta) kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään nyt täyttämällä oheinen lomake huolellisesti! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kannattaa siis tarttua toimeen hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä, 30.9.!

Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit ja linkin omiin ohjelmointiprojekteihisi (esim. Githubissa) sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään Matias Mäkinen, Director, Cloud Services. Voit soittaa Matiakselle 14.9., 21.9. tai 28.9. klo 15-16 numeroon 040 715 5965. Tutustu ihmeessä myös blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme (LinkedIn, Facebook, Twitter ja Instagram) saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä!