Asiakasprojektiemme lukumäärä ja vaatimukset kasvavat, ja etsimmekin nyt aikaansaavaa Projektipäällikköä vetämään softakehitysprojekteja. Asiakkaat ja projektit voivat olla sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin piiristä ja projektien kokoluokka vaihtelee keskisuurista merkittäviin projekteihin. Asiakascaseistamme voit käydä lukemassa täältä.

Yksi Ambientia – 200 Ambientialaista

Työnkuvaasi kuuluu kokonaisprojektinhallinta ketterin menetelmin. Tehtävässä toimit omien projektitiimiesi työntekijöiden esihenkilönä. Vastaat projektitiimien työstä, projektin budjetista, muutoshallinnasta ja aikatauluista. Toimit asiakasrajapinnassa ja kehität omalta osaltasi asiakkuutta eteenpäin tuoden esille aktiivisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia asiakkaan haasteisiin. Toivomme myös, että viestit tehokkaasti projektin eri vaiheissa kaikille sidosryhmille.

Et suinkaan jää meillä vastaantulevien haasteiden kanssa yksin, sillä jokainen ambientialainen kuuluu osaamistribeen, jossa vertaistukea on tarjolla rutkasti. Projektipäälliköt kuvailevat tiimiänsä seuraavasti: ”Meidän tribe on tiivis ja energinen porukka, jonka yhteinen tekijä on halu kehittää ja viedä asioita parempaan suuntaan. Tribe tarjoaa jatkuvan tuen arjen työssä ja tukee jokaisen meidän henkilökohtaista urakehitystä”

Mutkatonta menoa ja ammattitaitoa

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa ja huumorintajuista työyhteisöä. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä jaksamista. Meillä etätyö on aidosti arkipäivää ja ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Joustavat työajat ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Saat ammattitaitoisen ja kehittymishaluisen tiimin tuen työllesi ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Ambientiaa eteenpäin.

Millainen tyyppi Ambientian porukkaa voisi sitten täydentää?

”Me kaivataan joukkoomme ammattilaista joka omaa hyvät viestintätaidot ja uskoo tiimityön vahvuuteen. Kokemusta tarvitsee olla ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista sekä vaativien asiakkaiden parissa toimimisesta. Oman tiimin johtaminen on keskiössä ja kehität myös omaa ja tiimiläistesi tapaa tehdä työtä.” (Timo Humalamäki, Project Manager)

Menestyäksesi tehtävässä vaadimme sinulta useiden vuosien työkokemusta moniprojektiympäristöistä ICT-alalla ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Arvostamme sinnikkyyttä, joustavuutta ja kykyä tarjota ratkaisuja asiakkaan haasteisiin. Olet oppimishaluinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin asiakkaiden kuin sisäisten yhteistyötahojen,kuten oman projektitiimin devaajien ja muiden liiketoimintojen kanssa. Pidät muutoksesta ja innostut kasvusta etkä kavahda prosessien ja ratkaisujen kehittämistä.

Mainitsethan hakemuksessa, jos sinulla on osaamista esimerkiksi seuraavista: Scrum, ITIL, LeanIT, Safe tai IPMA. Aiempi työkokemus sovelluskehittäjänä tai muussa teknisessä roolissa voi olla merkittävä etu. Tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä!

Mihin tulevaisuus sinut vie?

Mikäli suuntanasi voisi olla Projektipäällikön -tehtävät Ambientialla, niin haethan tehtävään viimeistään 10.6.2020 täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Voimme halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen henkilöön hakuprosessin aikana.

Haluatko tutustua meihin lisää?

Sehän sopii! Mikäli sinulla herää kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen olethan yhteydessä Tiaan, Talent Acquisition Specialistiimme p. 0408499485.

Tutustu ihmeessä blogiimme ja asiakastöihimme, sekä sosiaalisen median kanaviin:

Twitter http://www.twitter.com/ambientia

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/ambientia

Facebook https://www.facebook.com/ambientia

Instagram https://www.instagram.com/ambientiaoy/

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 17,4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 180 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Tallinnassa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.