Asiakasprojektiemme lukumäärä ja vaatimukset kasvavat, ja etsimmekin nyt aikaansaavaa projektipäällikköä vetämään softakehitysprojekteja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Asiakkaat ja projektit voivat olla sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin piiristä ja projektien kokoluokka vaihtelee keskisuurista merkittävän kokoluokan projekteihin.

Työnkuvaasi kuuluu kokonaisprojektinhallinta ketterin menetelmin. Vastaat projektitiimin työstä, projektin budjetista ja aikatauluista. Toimit asiakasrajapinnassa ja kehität omalta osaltasi asiakkuutta eteenpäin tuoden esille aktiivisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia asiakkaan haasteisiin. Viestit tehokkaasti projektin eri vaiheissa eri osapuolille. Tehtävä ei sisällä ainakaan alkuun esimiesvastuuta, mutta jatkossa siihen voi avautua mahdollisuus tehtävään palkattavan henkilön toiveista riippuen.

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa ja huumorintajuista työyhteisöä. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä jaksamista. Meillä etätyö on aidosti arkipäivää ja ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Joustavat työajat ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Saat ammattitaitoisen ja kehittymishaluisen tiimin tuen työllesi ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Ambientiaa eteenpäin.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta sinnikkyyttä, joustavuutta ja kykyä tarjota ratkaisuja asiakkaan haasteisiin. Sinulla on jo useiden vuosien työkokemus moniprojektiympäristöistä ja olet hyvä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Olet oppimishaluinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin asiakkaiden kuin sisäisten yhteistyötahojen kuten oman projektitiimin devaajien ja muiden liiketoimintojen kanssa. Pidät muutoksesta ja innostut kasvusta etkä kavahda prosessien ja ratkaisujen kehittämistä.

Kannattaa mainita hakemuksessa, jos sinulla on osaamista esimerkiksi seuraavista: Liferay, WordPress, OpenShift, Java. Aiempi työkokemus esimerkiksi sovelluskehittäjänä tai muussa teknisessä roolissa voi olla merkittävä etu. Tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä!

Toivomme, että pystyt työskentelemään Helsingin Vuorikadun toimistoltamme käsin, mutta työtä on mahdollista tehdä myös Tampereelta ja Hämeenlinnasta, mikäli olet valmis matkustamaan tarpeen mukaan pääkaupunkiseudulle. Työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan alkusyksystä 2018.

Avainsanoja: verkkopalvelut, projektinhallinta, asiakaslähtöisyys, Scrum, moniprojektiympäristö, hajautetut tiimit

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tutustu blogeihimme ja asiakascaseihimme saadaksesi hieman lisää kuvaa meistä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Voimme halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen henkilöön hakuprosessin aikana.