Millainen paikka on auki?

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme kokemustaan jo kartuttanutta myyntikonsulttia verkkokauppatiimiimme asiakashankintaan. Olemme saavuttaneet upeita tuloksia jo mm. seuraavien asiakkaidemme kanssa: autoverkkokauppa.fi, Instrumentarium ja Eurokangas. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työskentelypaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Hämeenlinna tai Turku.

Tarjoamme työpaikaksesi jatkuvasti kehittyvän, joustavan ja työntekijöistään huolehtivan kasvuyrityksen, jossa jokaiseen työntekijään luotetaan ja hänen ammattitaitoaan arvostetaan. Työyhteisössämme puhumme suoraan, mutta asiallisesti. Viihdyt meillä, mikäli pidät huumorintajuisista työkavereista, uuden oppimisesta yhdessä muiden kanssa ja joustavista työskentelymahdollisuuksista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oppimiskykyä ja halua auttaa tiimikaveriakin onnistumaan.

Millaista osaajaa kaipaamme?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta verkkokaupankäynnistä ja verkkokaupoista ja ymmärrät niiden kokonaisuuksia. Näet myös niiden tuomat mahdollisuudet niin asiakkaan kuin toimittajankin näkökulmasta. Osaat avustaa asiakkaitamme käymään kauppaa verkossa ja kasvattamaan liiketoimintaansa tarjoamiemme ratkaisujen ja kumppaniverkoston avulla. Odotamme sinulta intohimoa ja kokemusta B-to-B –myynnistä. Sinua motivoi tulokset ja laadukas tekeminen: olet tavoitehakuinen ja teet työsi tinkimättömästi ja ammattitaidolla haastavassakin tilanteessa.

Olemme voimakkaasti kasvava yritys, joten meillä ratkaisut kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti: olet siis tottunut muutokseen, innostut kasvusta ja olet parhaimmillasi pienen paineen ja muutoksen alla. Arvostamme sitoutunutta ja sinnikästä tekijää, avointa ja rohkeaa otetta työhön sekä halua oppia koko ajan uutta. Viihdyt meillä, mikäli pidät huumorintajuisesta ja innostuneessa työyhteisöstä sekä niin itsesi kuin muiden haastamisesta. Asiakasprojektiemme luonteesta johtuen toivomme, että osaat puhua ja kirjoittaa sujuvaa suomea, ja sinulta taipuu myös englannin kieli.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään täyttämällä oheinen lomake 21.10.2018 mennessä! Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi, suosittelijat sekä ennen kaikkea selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olet oikea valinta tehtävään! Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Käytössämme on videohaastattelutyökalu Recright.com, jonka kautta järjestämme ensimmäisen haastattelukierroksen. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja lähetämme kutsuja videohaastatteluun jo hakuaikana – toimithan siis pian ja seuraat sähköpostiasi!

Haluatko tietää lisää?

Tutustu ihmeessä blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme (LinkedInFacebookTwitter ja Instagram) saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä!

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Pidämme työntekijöistämme huolta niin työsuhde-eduin (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laaja tapaturmavakuutus, maksuton lakineuvonta) kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa.