Etsimme kokemustaan jo kartuttanutta konsulttia Atlassian-tuotteisiin pohjautuvaan liiketoimintaamme. Tehtäviisi kuuluu uusien asiakkuuksien ja avausten luominen, ratkaisuiden myyminen, olemassa olevien asiakkuuksien ja asiakassuhteiden jatkokehittäminen ja hankkeiden ideointi. Teet tiivistä yhteistyötä Ambientian teknisten asiantuntijoiden, palvelumuotoilijoiden, muiden myyntikonsulttien ja markkinoinnin kanssa.

Ambientian Atlassian-osaaminen on vahvaa ja sertifioidut asiantuntijamme ovat maamme kovinta kärkeä. Olemme Pohjoismaiden ensimmäinen Platinum Expert-tason saavuttanut kumppani. Atlassian Software rynnistää kovaa vauhtia IT-palveluhallinnan markkinaan, joten vahvan globaalisti tunnistetun teknologian myötä kysyntä palveluille on olemassa.

Autamme asiakkaitamme tehostamaan muun muassa kommunikoinnin-, projektin- sekä tehtävienhallinnan prosesseja Atlassian-tuotteiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sosiaalisen intranetin rakentamista Confluencella tai Jiran valjastamista vastaamaan IT-palveluhallinnan, service deskin tai vaikka yksittäisen tiimin tehtävienhallinnan tarpeisiin. Asiakkaat edustavat lähes kaikkia toimialoja aina laivanrakennuksesta digitaaliseen markkinointiin.

Ambientialla toimit osana avoimen kulttuurin organisaatiota: tarjoamme sinulle loistavan tiimin sekä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön tuen. Liukuva työaika ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit, ja suhtaudumme myönteisesti etätyöhön.

Toivomme sinulta

Odotamme sinulta jo hieman kokemusta B2B-myynnistä. Arvostamme IT-palveluhallinnan ja Atlassianin tuoteperheen sekä mahdollisesti ITIL-prosessien tuntemusta. Sinun ei tarvitse olla tekninen syväosaaja, kunhan hahmotat riittävällä laajuudella ratkaisuidemme tuomat mahdollisuudet ja osaat puhua ratkaisuista asiakkaan ymmärtämällä kielellä. Olet luontainen verkostoituja ja pidät esillä olosta erilaisissa tilaisuuksissa ja foorumeilla. Tuotat myös sujuvasti verkostoosi jaettavaa asiantuntijamateriaalia esimerkiksi blogien muodossa.

Motivoidut tuloksista ja laadukkaasta tekemisestä. Olet tavoitehakuinen ja teet työsi tinkimättömästi ja ammattitaidolla haastavassakin tilanteessa. Olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa ratkaisut kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti. Toivommekin, että sytyt muutoksesta, innostut kasvuyhtiön ilmapiiristä ja nautit saumattomasta yhteistyöstä niin Ambientian omien asiantuntijoiden kuin ulkoisten sidosryhmien ja kumppaneidemme kanssa.

Toimipaikkanasi voi olla Tampere, Helsinki tai Hämeenlinna. Huomaathan, että suuri osa asiakkaistamme toimii pääkaupunkiseudulla ja odotamme matkustusvalmiutta kotimaassa.

Ambientia on 21-vuotias kasvuyritys, jossa on tutkitusti kiva tehdä töitä. Tutustu caseihimme ja lue blogistamme muun muassa Sales Director Olli Aron kirjoitus sosiaalisen intranetin lisäarvosta toimivalle työyhteisölle.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävään viimeistään 23.3. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Kerro myös teknisestä osaamisestasi soveltuvin osin. Voimme halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen!