Me Ambientialla autamme asiakkaitamme menestymään uudistamalla ja muotoilemalla työelämän työkaluja ja prosesseja. Olemme tehneet hyvää yhteistyötä esimerkiksi seuraavien asiakkaidemme kanssa: Altia, Eurokangas, Meyer, A-Katsastus ja Finnair. Olemme myös toteuttaneet Suomen ensimmäisen autoverkkokaupan.

Keskusteletko luontevasti digitalisaatiosta, transformaatiosta, business designista, liiketoiminnan kehittämisestä ja käyttäjäkokemuksesta? Sales Managerinamme pääset loistamaan uusasiakashankinnan saralla ja keskustelemaan liiketoiminnan kehittämisestä asiakkaiden yritysjohdon kanssa tuottaen arvoa jokaisella tapaamisellasi. Hahmotat monimutkaisetkin kokonaisuudet ja löydät ratkaisuja myös niihin tarpeisiin, joita asiakkaasi ei vielä itse osaa liiketoiminnassaan tunnistaa. Tämä positio on kuin tehty henkilölle, joka on suvereeni verkostoituja ja pitää huolen asioiden asianmukaisesta dokumentoinnista ja viestinnästä myös kiireen keskellä. Olemme yrityksenä jatkuvalla muutosmatkalla mahdollistamassa asiakkaidemme menestyksen nyt ja tulevaisuudessa.

Ambientialaisten arkea siivittää repäisevä huumori, ja henkilöstöetumme yltävät myös kotiovesi sisäpuolelle. Suomessa meillä on toimipaikkoja Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa ja Joensuussa. Saat vapaasti valita, mikä näistä on kotipesäsi. Jos toimiston hurma ei aina houkuta, voit tehdä töitä vapaasti siellä, missä tehokkuutesi pääsee valloilleen. Valmistaudu kuitenkin matkustamiseen, sillä tämä työ pitää sinut varmasti liikkeessä. Työvälineesi ovat viimeisintä huutoa, sillä pääset valitsemaan ne itse.

Hae tehtävään viimeistään 1.12.2019. Lisääthän hakemukseesi mahdolliset suosittelijat sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen! Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Specialistimme Tia, p. 0408499485

Twitter

LinkedIn

Facebook

Instagram

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys. Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 17,4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 180 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa, Tallinnassa ja Tartossa sekä liiketoimintaa Ruotsissa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.