Millaisia osaajia haemme?

Tiimimme tehtävänä on vahvistaa Ambientian tarjontaa teknologiaan ja prosesseihin liittyen sekä varmistaa, että asiakkaamme hyödyntävät tehtyjä investointeja maksimaalisesti ja järkevästi.

Etsimme kokeneita Salesforce-ekosysteemin osaajia viemään asiakkaitamme sekä tuoretta Salesforce-praktiikkamme kohti menestystä! Taustaltasi voit olla arkkitehti, kehittäjä, konsultti tai Salesforce-ekosysteemin moniosaaja, you name it! Nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä eikä ratkaisujen rakentaminenkaan ole vierasta. Kerro meille, millaiset tehtävät ja asiat saavat sinut innostumaan!

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset:

 • merkittävään rooliin asiakkaidemme menestyksen varmistajana
 • osaksi kokenutta, toisiaan tukevaa Salesforce-tiimiä, jonka kanssa työskentely on lisäksi hauskaa
 • laajentamaan ja jakamaan omaa osaamistasi
 • kehittämään syksyllä 2020 perustettua Salesforce-praktiikkaamme

Palkan sekä osaavien ja huumorintajuisten kollegoiden lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu:

 • Täysi lounasetu palkan päälle
 • Liikunta- ja kulttuurietu kahdesti vuodessa
 • Kattavat työterveyspalvelut
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Sairaan lapsen kotihoito
 • Ilmainen lakimiespalvelu
 • Mahdollisuus työsuhdepyörään
 • Lajikokeiluja

Joustava työaika ja vapaa etätyökäytäntö kertovat paljon kulttuuristamme ja ovat olleet meille arkipäivää jo pitkän aikaa. Meille tärkeintä on sekä Ambientialaisten, että asiakkaidemme onnellisuus. Arvostamme sitä, että elämässä on muutakin kuin työ ja haluamme antaa tilaa sen toteutumiselle. Jos tuntuu siltä, että lenkki, imurointi tai vaikka leffahetki keskellä päivää rytmittää tekemistäsi sopivalla tavalla, olet vapaa muotoilemaan päiväsi sen mukaan. Pääasia, että sovitut työt tulevat tehdyksi. Voit myös vapaasti valita työskenteletkö etänä sinulle mieluisasta paikasta vai jollakin Suomessa sijaitsevista toimistoistamme: Hämeenlinna, Helsinki, Joensuu, Tampere tai Turku.

Kerro meille itsestäsi!

Mikäli mieltäsi kutkuttavat uudet haasteet ja suuntanasi voisi olla Salesforce-asiantuntijan tehtävät juuri meillä niin ilmoitathan itsestäsi täyttämällä oheisen lomakkeen. Kuulemme mielellämme lisätietoja kohdassa palkkatoiveesi ja milloin olisi sinulle paras aika hypätä mukaan porukkaamme! Seuraava aloituspäivämme on 10.8.2021.

Käymme kaikki saamamme hakemukset läpi ja palkkaamme sopivat osaajat vakituiseen työsuhteeseen. Olemme yhteydessä pikimmiten, mikäli koemme, että meiltä voisi löytyä osaamistasi ja motivaatioitasi vastaavia tehtäviä. Lisätietoja erilaisista mahdollisuuksista ja Ambientiasta antaa mielellään Salesforce Lead Consultant Anna Sartjärvi numerosta 040 869 1861.

Muiden tiimiläisten profiileja voit käydä vilkuilemassa LinkedInissä: TerhiNinja. Voit myös tutustua muihin potentiaalisiin kollegoihin niin videoiden kuin uratarinoiden kautta urasivuillamme. Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitätähtikuvaajiapolkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200. Tapanamme on ollut tutustuttaa kollegoja omiin harrastuksiin lajikokeilujen merkeissä. Siitä voit lukea lisää blogistamme. Tutustu ihmeessä myös asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme: