Kiinnostaako sinua haastava, vastuullinen ja monipuolinen rooli Atlassian-ympäristöjen pystytyksen ja operoinnin parissa? Senior Platform Specialistin tehtävässä pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa niin yksityisen kuin julkisen sektorin asiakkaidemme parissa, joissa hyödynnetään erityisesti pitkäaikaisen kumppanimme Atlassianin ohjelmistoja ja teknologiaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi mielenkiintoisissa asiakasprojekteissamme sekä huolehtimaan projektien arkkitehtuuriratkaisuista ja niiden tarkoituksenmukaisuudesta projektin elinkaaren eri vaiheissa. Tulet tekemään töitä haastavien teknologiaratkaisujen parissa ja autat omalla ammattitaidollasi uusien ympäristöjen käyttöönotossa.

Toimit yhdistävänä tekijänä eri tahojen välissä. Projektin alkuvaiheessa työskentelet tiiviisti myyntikonsulttien tukena ja olet kertomassa, millaiset teknologiset ratkaisut ovat ylipäänsä suositeltavia ja mahdollisia – sekä asiakkaan että Ambientian etu huomioiden! Suunnitteluvaiheessa osallistut aktiivisesti käytännön toteutuksen suunnitteluun ja toteutusvaiheessa olet itse mukana yhtenä toteuttajista tai tuet tiimisi muiden asiantuntijoiden työtä. Olet lähes päivittäin tekemisissä Ambientian asiakkaiden kanssa. Arkisia tehtäviäsi voivat olla niin Service Deskin asiakasrajapinnan tukeminen teknisesti kiperimpien ongelmien kanssa kuin muun Atlassian-tiimin kanssa versiopäivityksistä huolehtiminen. Saat rinnallesi samassa roolissa toimivia kollegoita ja koko työyhteisö tukee sinua työssäsi.

Atlassianin ohjelmistojen ohella voit varautua törmäämään työssäsi mm. seuraaviin teknologioihin: OpenShift, Docker, Azure, Amazon Web Services, Ansible,Puppet, MySQL, PostgreSQL. Lista toki elää ja päivittyy koko ajan. Pääset myös halutessasi vaikuttamaan, millaisten teknologioiden parissa teemme töitä tulevaisuudessa. Tietyn teknologian osaamista enemmän painotamme kuitenkin asennetta: olet valmis syventämään osaamistasi tilanteen vaatiessa – ja alalle tyypillisesti opittavaa tulee lisää koko ajan.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla käytännön kautta hankittua työkokemusta Linux-ympäristöjen ylläpidosta, pilvipalvelualustoista ja automaatiotyökaluista kuten Ansiblesta. Seuraat alan kehitystä aktiivisesti ja olet motivoitunut oppimaan uutta.

Työyhteisössämme puhumme suoraan, mutta asiallisesti. Viihdyt meillä, mikäli pidät huumorintajuisista työkavereista, uuden oppimisesta yhdessä muiden kanssa ja joustavista työskentelymahdollisuuksista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oppimiskykyä ja halua auttaa tiimikaveriakin onnistumaan. Asiakasprojektiemme luonteesta johtuen toivomme, että osaat puhua ja kirjoittaa sujuvaa suomea, ja sinulta taipuu myös englannin kieli. Voit työskennellä millä tahansa Suomen toimipisteistämme (Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku tai Joensuu). Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen, sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä oheinen lomake huolellisesti! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kannattaa siis tarttua toimeen hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä, 23.9.2019! Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit ja linkin omiin projekteihisi (esim. Githubissa). Halutessasi voimme hyödyntää myös LinkedIn-profiiliasi, mikäli se on kattava ja ajan tasalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Jussi Haaja numerosta: 050 567 0880, tiistaisin klo 15-16. Mikäli sinulle herää kysyttävää rekrytointiprosessiimme liittyen, olethan yhteydessä rekrytointiasiantuntijaamme Tiaan, ma-pe klo 14-15, p. 040 8499485

Tutustu ihmeessä myös blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme (LinkedInFacebookTwitter ja Instagram) saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä!