Haemme nyt Senior Software Developeria työskentelemään osana Ambientian taitavaa ja hyvin yhteen hitsautunutta Joensuun tiimiä. Tehtäviin kuuluvat muun muassa erilaiset sovelluskehityksen tehtävät itsenäisesti ja tiimissä, featureiden suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, tekniset suunnittelutehtävät, projektidokumentaatio ja parhaiden käytäntöjen arvioiminen ja edelleen kehittäminen. Tuet muita, erityisesti kokemattomampia kehittäjiä heidän työssään ja saat vastavuoroisesti tukea omaan työhösi arkkitehdeiltä erityisesti uusien projektien käynnistyessä. Voimme räätälöidä rooliasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan ja polku sovellusarkkitehdiksi voi olla hyvinkin nopea – riippuen mikä on aiempi taustasi.

Tiimissämme tehdään ammatillisesti haastavia ja yhteiskunnallisesti merkittäviä suuren kokoluokan verkkopalveluprojekteja. Asiakkaitamme ovat muun muassa A-Katsastus, Kirkkohallitus, Uponor, Linnunmaa Lex, Puolustusvoimat, Tulli ja ministeriöt.

Avainteknologioita: Java, JEE, AngularJS, Git, Rest, Microservices, Docker, Spring, Liferay, OpenShift

Millainen tiimi on?

Olemme 19 hengen tiivis porukka ja löydät meidät Joensuun Tiedepuistosta. Tiiminvetäjä Sami on luotsannut toimistoa jo vuodesta 2005 lähtien. Tiimistämme löytyy vahvaa näkemystä ja osaamistakin niin sovelluskehitykseen, käyttöliittymäsuunnitteluun kuin projektinjohtoon – turkulaista palvelumuotoilijaa unohtamatta! Kuten Ambientialla muutenkin, töitä saa tehdä joustavasti kuten parhaaksi näkee, mutta rutiineista pidetään kiinni: Lounaalle mennään joka päivä yhdessä koko porukan voimin aina samaan aikaan ja istumaan samaan pöytään. Perjantaisin laskeudumme viikonloppuun ottamalla toimistolla pari erää Trivial Pursuitia. Ja sitten ne tärkeimmät: Kaikki juovat kahvia, Vaalleeta tai Tummoo. Winkkaria enemmän meillä näkee mäkkejä. Naisia on toistaiseksi yksi, mutta toukokuusta alkaen kaksi. Ambientialla on neljä Jannea, joista kolme istuu meillä Joensuun toimistolla.

Mitä tarjoamme?

Jos koodaus on sinulle unelmiesi duuni, mutta et jää silti lepäämään laakereillasi, solahtaisit varmasti hyvin Ambientian kehittäjäyhteisöön. Autamme toisiamme ja kehitämme toimintatapojamme yhdessä niin asiakkaan kuin muiden ambientialaisten kanssa. Kehitämme osaamistamme koulutusten, konferenssien ja erilaisten yhteisten tilaisuuksien muodossa sekä kehittäjien omassa chatissa, jossa keskustelu käy ajoittain hyvinkin kuumana.

Pidämme työntekijöistämme huolta niin perinteisin työsuhde-eduin kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta kuin etänä. Hajautettuna organisaationa etätyö on meillä aidosti arkipäivää, ja johdon ja kollegoiden reilu ja joustava asenne auttavat työn ja muun elämän yhteensovittamisessa.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään 6 vuoden työkokemusta sovelluskehityksen parista. Voit olla joko full stack-kehittäjä tai painottunut back end-kehitykseen. Vaikka meillä tehdään paljon Java-kehitystä, tietyn teknologian osaamista enemmän arvostamme kuitenkin asennetta: olet valmis syventämään osaamistasi tilanteen vaatiessa. Ja vielä: ethän pelkää käyttöliittymäkehitystä, haasteita tai toimintatapojen kyseenalaistamista. Koska työtä tehdään asiakkaalle ja osana tiimiä, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot tulevat tarpeeseen. Uuden oppimisen ohella halu jakaa osaamista on tärkeää, jotta pysymme mukana kehityksen eturintamassa. Aimo annos huumorintajua saattaa hyvinkin auttaa sinua tiimiin integroitumisessa.

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä noin 170 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Toivomuksemme on, että pääset aloittamaan työt touko-kesäkuussa, mutta aloitusaikataulusta voidaan toki neuvotella.

Voit tutustua vielä sovelluskehittäjiemme Saijan ja Mikaelin tarinoihin saadaksesi hieman lisää kuvaa työskentelystä Ambientialla – tsekkaa myös blogimme.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 28.4. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Voimme halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen!