Teknologiat ja kumppanit

Ambientialaiset suunnittelevat, tutkivat, rakentavat ja kehittävät yhdessä – yli 24 vuoden taipaleen aikana olemme kehittyneet perinteisestä softatalosta liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritykseksi, kuitenkaan unohtamatta sovelluskehityksen perinteitämme. Luomme asiakkaillemme konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Kättemme jälki näkyy erilaisissa verkkopalveluissa, hallintajärjestelmissä ja verkkokaupoissa niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Olemme yhdistäneet voimamme kovien ja kokeneiden kumppaneiden kanssa, joita ovat muun muassa Atlassian, Liferay, Red Hat ja Magento.

Asiakkaillemme rakennamme usein mm. mikropalveluita Spring Bootilla sekä palveluita Liferay-alustan päälle. Yleisin ohjelmointikieli backend- ja integraatioratkaisuissamme on ollut Java, kun taas frontend-kehityksessä saatat törmätä esimerkiksi moderneihin JavaScript-kehyksiin kuten Vue.js, React tai Angular. Sovellustemme ajoympäristönä toimii yhä useammin yksityinen tai julkinen pilvi-infrastruktuuri, mutta perinteistenkin virtuaalipalvelinten kanssa pääsee vielä työskentelemään säännöllisesti. Dockerin osaamisesta on myös hyötyä.

Oletko sopiva osaaja porukkaamme?

Tällä hetkellä kaipaamme lisää kokeneita osaajia mm. kehittämään julkishallinnon avaintoimijoille kansalaisten sähköisen asioinnin palveluita. Sinulta tulisi löytyä aikaisempaa kokemusta Javasta ja jostakin muusta yllä mainituista tekniikoista, teknologioista tai kirjastoista. Pääasiallisena työ- ja dokumentointikielenä julkishallinnon tehtävissämme on suomi, joten kielitaitosi olisi hyvä olla vähintään tasoa CERF C2.

Lähimmät kollegat majailevat tällä hetkellä enimmäkseen Helsingissä ja Joensuussa, mutta työskentely etänä tai muista toimipaikoistamme onnistuu myös. Kokeneen asiantuntijatiimin lisäksi sinua odottaa mutkaton, joustava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä kattavat työsuhde-edut. Joustava työaika ja vapaa etätyökäytäntö mahdollistavat myös ketterästi sen, että elämässä on tilaa muullekin kuin työlle.

Hae mukaan!

Mikäli mieltäsi kutkuttavat uudet haasteet ja suuntanasi voisi olla sovelluskehittäjän tehtävät juuri meillä niin ilmoitathan itsestäsi pikimmiten täyttämällä oheisen lomakkeen. Liitäthän lomakkeelle myös CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi. Lisätietoja kohtaan toivomme, että lisäät palkkatoiveesi sekä kuvauksen, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö porukkaamme.

Käymme hakemuksia läpi lähes päivittäin ja palkkaamme sopivat osaajat vakituiseen työsuhteeseen. Seuraavat aloituspäivämme ovat 19.1 ja 16.2.2021. Kuulemme mielellämme, milloin olisi sinulle paras aika hypätä mukaan porukkaamme! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään HR Specialistimme Jenni Penttinen arkisin klo 10-11 numerosta 040 834 3382. Tutustu ihmeessä myös blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme:

LinkedIn www.linkedin.com/company/ambientia

Facebook www.facebook.com/ambientia

Instagram www.instagram.com/ambientiaoy/

Twitter www.twitter.com/ambientia

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 20,2 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 190 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Tallinnassa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.