Työssämme yhdistyvät ihmisymmärrys, liike-elämä ja tekniikka

Ambientialaiset ymmärtävät asiakasta, suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä – 24 vuoden matkan aikana olemme kehittyneet perinteisestä softatalosta asiantuntijayritykseksi, joka yhdistää saumattomasti liiketoiminnan suunnittelun ja teknologiset ratkaisut. Luomme konkreettiset edellytykset asiakkaidemme menestykselle. Kädenjälkemme näkyy monenlaisissa verkkopalveluissa, aina suuryritysten hallintajärjestelmistä, verkkokauppoihin saakka.

Ratkaisumme

Ratkaisuja paikkariippumattomasti

Tärkein ohjelmointikieli backend- ja integraatioratkaisuissamme on ollut Java. Julkisen sektorin asiakkaillemme tehdyissä ratkaisuissa käytämme usein mm. mikropalvelutekniikoita kuten Spring Boot sekä Liferay-alustaan pohjautuvia tekniikoita. Keskitymme pilvipohjaisiin ratkaisuihin ja olemme lisäksi yksi harvoista kotimaisissa yrityksissä, joilla on oma infrastruktuuri yksityisten pilvipalvelujen tarjoamiseen.

Yksityissektorin ratkaisuissamme käytämme usein mikropalveluteknologioita, kuten Spring Boot ja serverless, yhdistettynä moderneihin javascript-käyttöliittymiin. Ajoympäristönä toimii yhä useammin yksityinen tai julkinen pilvi-infrastruktuuri, mutta pääset työskentelemään myös perinteisten virtuaalipalvelimien kanssa säännöllisesti. Taustakehitys tapahtuu pääosin JVM-pohjaisten tekniikoiden, REST-apien ja kertakirjautumisen sekä käyttöliittymien avulla, jotka on rakennettu moderneilla JavaScript-kehyksillä, kuten React, Vue.js ja Angular. Docker ja muut pilviympäristöjen osaaminen ovat myös hyödyllisiä. Meillä on alustatiimi, joka voi tukea asiakkaitamme ja kehittäjiä.

Kuulemme myös mielellämme erityisosaamisestasi tai kiinnostuksestasi muihin kieliin. Kerro, mitä voisit opettaa meille!

Sinun ei tarvitse tietää kaikkea, mutta toivomme että sinulla on kokemusta ainakin muutamista seuraavista tekniikoista: Java, JavaScript, pilviarkkitehtuuri ja mikropalvelut, REST, kertakirjautuminen, Spring Boot, OpenShift, AWS tai Azure, Docker, DevOps, Liferay, Maven, Gradle, Node.js, Angular, React, Vue, Agile, Scrum, Kanban

Mutkatonta menoa!

Huumorilla maustettuna

Me ambientialla olemme innoissamme uusista ratkaisuista. Tiimisi lisäksi sinua odottaa mutkaton, joustava ja humoristinen työyhteisö ja kattavat työetuudet. Meille etätyöskentely on tuttua ja ymmärrämme, että elämässä on enemmänkin kuin työ. Voit valita, mikä viidestä toimistostamme toimii kotipesänäsi. Joustavat työajat ja tiimin reilu asenne pelastavat päivän myös silloin, kun joku sairastuu tai joudut kiirehtimään päiväkotiiin hakemaan perheen pienokaisia. Saat ammattitaitoisen ja kehityskeskeisen tiimin tuen työhösi ja pystyt kehittämään omia taitojasi ja Ambientian toimintoja entisestään

Hyppää mukaan Ambientian tiimiin!

Mikäli innostuit hyppäämään mukaan niin kerro meille itsestäsi täyttämällä oheinen lomake. Liitäthän lomakkeelle myös CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi. Lisätietoja kohtaan toivomme, että lisäät palkkatoiveesi sekä kuvauksen, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö porukkaamme.

Haluatko tutustua meihin lisää?

Lisätietoja tehtävästä, Ambientiasta ja rekrytoinprosessimme etenemisestä antaa mielellään Talent Acquisition Specialist Tia Lahtinen ma-pe klo 9-11 numerosta 040 8499485  tai sähköpostitse osoitteesta [email protected] Tutustu ihmeessä myös blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme:

LinkedIn www.linkedin.com/company/ambientia

Facebook www.facebook.com/ambientia

Instagram www.instagram.com/ambientiaoy/

Twitter www.twitter.com/ambientia

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 20,2 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 190 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Tallinnassa.  Ambientia on perustettu vuonna 1996.