Haaveilemme uudesta työkaverista, joka ottaa vahvasti haltuun oman tonttinsa. Toivomme että osaat kysyä, etsiä tietoa, opiskella lisää ja olet valmis haastamaan itsesi ja oman tietämyksesi. Service Desk on yksi Ambientian supervoimista, tiimissä puhalletaan yhteen hiileen, annetaan neuvoja ja otetaan niitä myös vastaan avoimesti. Tiimistä löytyy laaja-alaista osaamista ja tulet takuulla oppimaan uutta. Toivomme sinun omalla osaamisellasi vahvistavan tiimiä entisestään. Ambientian Service Desk työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä Hämeenlinnassa.

Mitä työkuvaan kuuluu?

Tehtävät koostuvat Java EE –pohjaisten verkkosovellusten sekä Jira- ja Confluence-sovellusten ylläpitovaiheen työtehtävistä. Otamme tehtäviä vastaan pääasiassa Jira Service Deskin kautta, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse. Päivystysvuoron aikana keskitymme erityisesti tehtävien vastaanottamiseen ja tehtävien edistämiseen, joko henkilökohtaisesti tai ohjaamalla tehtävä oikealle taholle suoritukseen, tiketistä riippuen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja laajuudeltaan erilaisia. Työpäivä sisältää Atlassian- tuotteisiin liittyviä tehtäviä, kuten jonkin lisäosan toimimattomuuden tutkimista/korjaamista, teemamuutoksia ja WordPress- tai Liferay-palveluiden päivitystä. Tehtävien suorittamisessa vain oma oppimishalukkuutesi on rajana, joten ethän pelkää ottaa koppia myös niistä hommista, jotka ovat sinun osaamispalettisi ulkopuolella.

Löydämme mielenkiinnon vaihtelevista tehtävistä, muuttuvista tekniikoista ja intohimomme ratkaisuista. Haluamme että sinä menestyt joukossamme, voisitko sinä olla uusi Sovellusasiantuntijamme?

Parasta työssämme on, että yksikään päivä ei ole samanlainen, mutta toisaalta tämä on myös haaste. Välillä käy niin, että päivän aikana ei ole ehtinyt keskittymään niihin tehtäviin, joita oli suunnitellut tekevänsä. Tilanteet muuttuvat tiimissämme joskus nopeasti, joten priorisointi on onnistumisemme avain. Huolehdimme siitä, että asiakas on toiminnan keskiössä. Palvelemme sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita, olemalla aina asiantuntevia ja kohteliaita, vaikka case ei olisikaan omalla mukavuusalueellamme. Asiakkaat ovat eri toimialoilta, joten pääset näkemään yritysmaailmaa läheltä monipuolisesti.

Haluatko liittyä meidän Ambientialaisten joukkoon?

Ambientialla pääset osaksi avointa, joustavaa ja vapaata työkulttuuria. Arvostamme suoraa ja asiallista puhetta, ja jokaisen mielipidettä kuunnellaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit. Niinpä etätyö on meillä oikeasti arkipäivää ja tuo mukanaan arjen joustoa. Huippuluokan työvälineiden ja kattavien työsuhde-etujen lisäksi saat kaupan päälle osaavat ja huumorintajuiset kollegat.

Hae tehtävään viimeistään 9.9.2019 täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Jos sinulle herää jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Tiaan, Talent Acquisition Specialistiimme. Saat Tian kiinni parhaiten tiistaisin klo 14-15 välillä, numerosta p. 040 8499 485

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!