Haemme kasvavaan yritykseemme kokenutta kehittäjää rakentamaan useimpien suomalaisten käyttämiä palveluita. Ennen kaikkea etsimme useiden projektien marinoimaa ammattilaista, tiimipelaajaa, jolla ei mene sormi suuhun vaikeidenkaan tilanteiden edessä. Tukenasi päätöksissä on tiimi, jolla on vuosikymmenten kokemus isojen hankkeiden läpiviennistä, haastavissakin tilanteissa. Työskentelet luontevasti asiakasrajapinnassa ja jos nuoremmalla kehittäjällä on visainen kysymys, osaat tarvittaessa auttaa oikeaan suuntaan. Kyseessä on siis hyvinkin klassinen vanhemman ohjelmistokehittäjän tehtävä.

Mitä toivomme sinulta?

Teknologiat vaihtuvat, ja vaikka nyt haemme pääosin Java-kehittäjää, jolla on Liferay-kokemusta, osaamistasi tarvitaan muunkin tyyppisissä projekteissa. Vahvan osaamisen ohella arvostammekin halua oppia ja seurata alan kehitystä, kokeilla uusia asioita ja kommunikoida kokemuksia ulospäin. Toteuttamissamme hankkeissa arkkitehtuurit vaihtelevat, joten esimerkiksi JavaScript-osaamisesta on hyötyä. Myös nykyaikaiset pilvialustat kuten AWS tai OpenShift voivat olla sinulle tuttuja. Kuitenkaan Legacy-koodi ei ole sinulle myrkkyä, vaan mahdollisuus oppia ja jalostaa refaktoroinnin kautta siitä jotain kaunista ja tehokasta. Ymmärrät sen, että sovellusten elinkaari voi olla hyvinkin pitkä ja siirtymät uusiin järjestelmiin vievät aikaa.

Kaikkea ei tarvitse osata, mutta eduksi on, jos sinulta löytyy kokemusta ainakin muutamasta seuraavasta teknologiasta: Java, JavaScript, pilviarkkitehtuuri ja mikropalvelut, REST, SOA, Spring Boot, OpenShift, AWS, Docker, DevOps, Liferay, Maven, Gradle, Node.js, Angular, React, Vue, Grails, Agile, Scrum, Kanban.

Työskentely Ambientialla

Meillä pääset osaksi avointa, joustavaa ja vapaata työkulttuuria. Arvostamme suoraa ja asiallista puhetta, jokaisen mielipidettä myös kuunnellaan. Emme halua ihmisten lokeroituvan: ohjelmistokehittäjä voi halutessaan löytää itsensä myös suunnittelemasta rekrytointikampanjaa, uutta toimistoa tai organisoimasta vapaa-ajan tapahtumiamme. Meillä työn jälki ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit. Niinpä etätyö on oikeasti arkipäivää ja tuo mukanaan arkeen joustoa. Voit itse päättää mikä viidestä toimistostamme (Helsinki, Tampere, Hämeenlinna, Turku, Joensuu) tulee olemaan kotipesäsi. Huippuluokan työvälineiden ja kattavien työsuhde-etujen lisäksi saat kaupan päälle osaavat ja huumorintajuiset kollegat.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus!

Hae tehtävään viimeistään 30.6.2019 täyttämällä oheinen lomake. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä jatkon suhteen. Voit nopeuttaa prosessia laittamalla mukaan CV:n tai linkin ajantasaiseen LinkedIn-profiiliisi. Koodinäytteestäkään ei ole haittaa. Sen toimitus onnistuu parhaiten esim. Github-tilin kautta.

Tutustu ihmeessä blogiimme ja asiakastöihimme, sekä sosiaalisen median kanaviimme:

 

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram

 

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys. Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 17,4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 180 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa, Tallinnassa ja Tartossa sekä liiketoimintaa Ruotsissa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.