Sovelluskehittäjiä

Etsimme asiantuntevia sovelluskehittäjiä porukkaamme

Sovelluskehittäjiä

Digitalisaation juna menee eteenpäin ja vakaa kasvumme jatkuu! Olemme kiinnostuneita sovelluskehittäjistä, jotka haluavat työskennellä ammatillisesti haastavien ja yhteiskunnallisesti merkittävien verkkopalveluprojektien parissa. Jos koodaus on sinulle unelmiesi duuni, mutta et jää silti lepäämään laakereillasi, solahtaisit varmasti hyvin Ambientian kehittäjäyhteisöön. Meillä uralla eteneminen ja työssä menestyminen nähdään enemmän joukkue- kuin yksilöurheiluna. Autamme toisiamme ja kehitämme toimintatapojamme yhdessä niin asiakkaan kuin muiden ambientialaisten kanssa.

Projektimme voivat joskus olla kinkkisiäkin, mutta opit samalla takuulla uutta. Olemme huumorintajuinen ja avoin työyhteisö, johon uuden tulokkaan on helppo solahtaa sisään. Pidämme työntekijöistämme huolta niin perinteisin työsuhde-eduin kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä.

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan (esimerkiksi maaliskuussa). Voit työskennellä Helsingin, Tampereen, Hämeenlinnan, Turun tai Joensuun toimistolta käsin. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja tietyissä projekteissa työ tapahtuu asiakkaan toimitiloissa, jolloin pääkaupunkiseudulla asuminen helpottaa työskentelyä huomattavasti.

Toivomme sinulta

Tällä hetkellä avainteknologioitamme ovat muun muassa Java, JEE, AngularJS, Liferay, Git, Rest, Microservices, SOA, Vagrant, Docker, Spring. Meillä on useita Liferay-projekteja, joten Liferay-kokemuksesta ja työkokemusvuosista saat lisäpisteitä. Myös Scrum Master -kokemuksesta on etua! Tietyn teknologian osaamista enemmän painotamme asiakas- ja ratkaisulähtöistä asennetta: Sinulle kieli tai ohjelmistokehitys on pelkkä työkalu, jolla toteutat maailmanluokan verkkopalveluita. Tarvittaessa olet innostunut opettelemaan uusia työkaluja osaavien kollegoiden tukemana.

Ambientia on 20-vuotias kasvuyritys, jossa on kiva tehdä töitä. Tällä hetkellä meitä on 145 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tervetuloa yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista!

Hae tehtävään

Hae tehtävään viimeistään 12.3. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa otsikolla “Sovelluskehittäjä”. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen!

ambientia

Työpaikat

Mitä haluaisit saavuttaa seuraavaksi?

Great Place to Work

Huippuporukassa on helppo onnistua. Olisitko sinä tuleva ambientialainen? Tällä hetkellä haemme joukkoomme seuraavia osaajia:

Avoin hakemus: verkkokaupat

Sovelluskehittäjiä

Graafisen suunnittelun harjoittelija