Oletko Hämeenlinnan seudulla asuva sovelluskehittäjä ja istut päivittäin neljä tuntia kulkuneuvossa päästäksesi konttorille koodaamaan? Viihdytkö hyvin työssäsi, mutta toivot enemmän aikaa perheelle ja muulle elämälle? Välty junaryytymykseltä ja hae Ambientian Hämeenlinnan toimipisteelle sovelluskehittäjäksi! Meillä saat olla oma itsesi ja keskittyä siihen mitä osaat – eli koodaamiseen ja hienojen juttujen tekemiseen asiakkaiden ja tiimikavereiden kanssa.

Teemme monipuolisia ja vaihtelevia projekteja julkisen ja yksityisen sektorin merkittävän kokoluokan toimijoille. Projektien laajuus, projektitiimien kokoonpano ja käytettävät teknologiat vaihtelevat. Ambientialla työskennellään aidosti hajautetuissa tiimeissä mikä tarkoittaa sitä, että tiimikaveri voi osallistua palaveriin Joensuusta, pendolinosta matkalla Tampereelta Helsinkiin, Turusta tai vaikkapa Costa del Solilta. Työnkuvasi voi pitää sisällään koodaamista, määrittelyitä asiakkaan kanssa, ylläpitoa, arkkitehtuurien suunnittelua, rekrytointiin osallistumista jne. Osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen voit työskennellä eri rooleissa sovelluskehittäjästä sovellusarkkitehtiin, Scrum Masteriin tai asiakaskonsulttiin.

Projektitiimissä on asiakkaan edustajien ohella useampia ambientialaisia, jotka työskentelevät kukin omassa roolissaan palvelumuotoilusta palvelinylläpitoon ja käyttäjätukeen. Hämeenlinnan kehittäjäporukka työskentelee vaihtelevasti omalla toimistolla, kotoa käsin, asiakkaan toimitiloissa – missä milloinkin. Pääset osaksi useampaa ryhmää: kuulut oman toimistosi porukkaan, ajoittain vaihteleviin projektitiimeihin ja mikä tärkeintä, Ambientian sisäiseen sovelluskehittäjien yhteisöön. Yhteisöön, jossa innostuneet kehittäjät eri tiimeistä ja toimipisteiltä vaihtavat ajatuksiaan päivänpolttavista aiheista sekä softakehitykseen että yleiseen maailmanmenoon liittyen. Tiedon jakamista ja yhdessä oppimista varten olemme järjestäneet myös sisäisiä Ambientia Open Tech Day -päiviä, joiden aikana tutustumme yhdessä uusiin teknologioihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kehittäjien chat-ryhmissä käydään vilkasta keskustelua, ja kynnys kysyä myös toisella paikkakunnalla työskentelevän kollegan näkökulmaa tai apua asioihin on matala.

Millainen on hyvä koodari Ambientialla? Tietyn teknologian osaamista enemmän painotamme asennetta: olet valmis syventämään osaamistasi tilanteen vaatiessa ja kiinnostunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaiden toimialat ja tiimien kokoonpanot vaihtelevat. Kannustamme kehittävään työskentelyotteeseen ja nykyisten toimintatapojen kyseenalaistamiseen. Teemme töitä ketterin menetelmin ja tällä hetkellä muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: Java, OpenShift, Angular, React, Liferay, Git, Rest, mikropalvelut, Docker, Spring. Arvostamme kiinnostusta data-analytiikkaa, tekoälyä ja koneoppimista kohtaan, ja harrastuneisuus esimerkiksi Pythonia, R-kieltä ja data-analytiikan algoritmeja kohtaan on eduksesi.

Tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja työntekijämme arvostavat erityisesti vapaata työskentelykulttuuriamme: hajautettuna organisaationa liukuva työaika ja vapaus tehdä töitä niin toimistolta tai etänä on meillä aidosti arkipäivää. Ambientia on joustava ja inhimillinen työnantaja, ja työn ja muun elämän yhteensovittaminen onnistuu kivuttomasti. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja pääset osaksi huumorintajuista ja uteliasta työyhteisöä.

Tutustu ihmeessä blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme (LinkedInFacebookTwitter ja Instagram) saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä! Voit myös tutustua mahdolliseen tulevaan esimieheesi Lauraan sekä hämeenlinnalaisiin kehittäjiin JussiinJuhaan ja Anttiin.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tervetuloa mukaan!

Jutellaanko lisää?

Hae tehtävään viimeistään 21.2. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit ja linkin omiin ohjelmointiprojekteihisi (esim. Githubissa) sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!